Son Dakika Transfer Haberi | Sergen Yalçın, Fenerbahçeli futbolcuyu istiyor

07.01.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 12:02

Nuri Şahin'in ayrılığı sonrasında takımın başına Sergen Yalçın'ı getiren Antalyaspor'u transferde Fenerbahçe'nin Sloven oyuncusu Miha Zajc'a talip oldu.

Son Dakika Transfer Haberi | Sergen Yalçın, Fenerbahçeli futbolcuyu istiyor

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor, Nuri Şahin'in alacaklarını bırakarak Borussia Dortmund teknik ekibine dahil olmasının ardından takımın başına Sergen Yalçın'ı getirmişti.  

İlk maçından 1 puanla ayrıldı

Kırmızı beyazlı takımla sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Sergen Yalçın yeni takımıyla çıktığı ilk maçta sahasında Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. 

Transferdeki ilk hedef Miha Zajc

Sabah'ta yer alan habere göre; Ara transferde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Antalyaspor, Fenerbahçe'nin 29 yaşındaki Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'a talip oldu.

Görüşmeler başlayacak

Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda Miha Zajc'ın transferini gündemine alan Güney ekibi, kısa zamanda Sloven futbolcu için Fenerbahçe ile görüşmelere başlayacak.  

Miha Zajc ayrılığa sıcak bakıyor

2018-2019 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen ve Ağustos 2023'te sözleşmesi 3 yıl uzatılan 29 yaşındaki futbolcunun da daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı kaydedildi.

Başakşehir de talip

Sezonun geride kalan bölümünde beklentileri karşılaşayaman Sloven futbolcuyla Antalyaspor'un yanı sıra Başakşehir'in de ilgilendiği öğrenildi.

12 maçta forma giydi

2019 yılında İtalyan ekibi Empoli'den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Miha Zajc, bu sezon 12 maçta forma şansı bulurken 2 gol katkısı verdi. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Zajc'ın güncel piyasa değeri 3.8 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler