Sergen Yalçın'ın Denizlispor planı! Sistemde değişiklik...

23.10.2020 - 09:58 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 10:01

Süper Lig'de 6. haftaya sadece 4 puanla giriş yapan, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalan Beşiktaş, Denizlispor maçında kötü gidişe dur demek istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, Denizlispor maçında sistem değişikliğine gidecek. Kimler oynayacak, sistem nasıl olacak? İşte detaylar...

Sergen Yalçın'ın Denizlispor planı! Sistemde değişiklik...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Denizlispor ile oynayacağı maça odaklandı. Siyah-beyazlı takımın teknik patronu Sergen Yalçın bu maçta sistem değişikliğine gitmeyi planlıyor. Sergen Yalçın, nasıl bir sistem kullanacak? Ayrıntılar ve gelişmeler haberde...

Beşiktaş son 3 maçını kazanamadı

Süper Lig'e Trabzonspor karşısında alınan 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, ligde son 3 maçını da kazanamadı. Konyaspor maçının 4-1 kaybedilmesinin ardından gelen Gençlerbirliği mağlubiyeti eleştirleri oklarını Beşiktaş ve Sergen Yalçın'a çevirmişti.

Eksikler teknik heyeti düşündürüyor

Sergen Yalçın, N'Koudou, Hasic, Ljajic, Oğuzhan ve Atakan'ın yaşadığı sakatlıkların yanı sıra Mensah'ın da karantina sürecinde olması sebebiyle kadro kurarken zorlandı.

Sergen Yalçın'dan sistem değişikliği

Milliyet'in haberine göre; Sergen Yalçın, kanatlarda yaşanan sıkıntı sebebiyle Denizlispor maçında sistem değişikliği yapacak. Orta sahada Dorukhan, Josef ve Atiba'nın, ileri üçlüde ise Aboubakar, Larin ve Ghezzal'ın yer alması bekleniyor.

Savunma hattında kimler olacak?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, savunma hattını ise Rosier, Vida, Welinton ve N'Sakala'dan oluşturmayı düşünüyor. Sergen Yalçın, 4-1-4-1 dizilişinden 4-2-1-3 veya 4-3-3 gibi sistemlere geçiş yapabilir.

Ljajic, hamle oyuncusu olabilir

Başkan Ahmet Nur Çebi, 'Ljajic'in toparlanması gerekiyor. Eğer toparlanmazsa kendisi bilir' demişti. Son anda hazır hale gelmesi halinde Adem Ljajic de Sergen Yalçın'ın hamle oyuncusu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler