Sergen Yalçın’ı göreve getiren Antalyaspor’a transferde kötü haber

03.01.2024 - 21:07 | Son Güncellenme: 03.01.2024 - 21:14

Nuri Şahin'in ardından Sergen Yalçın ile anlaşan Antalyaspor'a Meksika’dan kötü haber geldi. Akdeniz ekibin transfer etmek istediği Cristian Calderon, teklifi reddetti.

Sergen Yalçın’ı göreve getiren Antalyaspor’a transferde kötü haber

AJANSSPOR-HABER

Nuri Şahin ile yollarını ayıran Antalyaspor, teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın'ı oturttu. Savunmaya ve orta sahaya takviye yapmak isteyen Akdeniz ekibine Meksika'dan kötü haber geldi.

Teklifi reddetti

Transferde ilk etapta stoper ve sol bek takviyesi yapmayı planlayan ve Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan gelecek raporu bekleyen Antalyaspor’a Meksika’dan bir kötü haber geldi. ESPN'nin haberine göre Meksika’nın Chivas takımında forma giyen Cristian Calderon’a transfer teklifinde bulunan Antalyaspor’a olumsuz karşılık verildiği öne sürüldü.  

Yeni kulübüne transfer oldu

1 Ocak itibariyle kulübüyle olan sözleşmesini tamamlayan ve 3 yıllık transfer teklifi yapılan 26 yaşındaki futbolcunun, Kırmızı-Beyazlıların teklifini reddederken, futbol hayatına Meksika’da devam etme kararı aldı. 

İlgini Çekebilir
Sözleşmesinde Beşiktaş maddesi var mı? Sergen Yalçın açıkladı
Habere Git

Eski takımına döndü

Başarılı futbolcu, 2020 yılında 7 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli karşılığında ayrıldığı Necaxa’ya geri döndü. 2023-2024 sezonunda takımıyla 15 maça çıkan başarılı futbolcu, 4 asist yaparak skor katkısı sundu. Başarılı futbolcu, takımının 4 maçı dışında tamamında forma giyerek de dikkat çekti. 

Senin için hazırladığımız haberler