Sergen Yalçın’dan Montella’ya ağır söz!

07.07.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 13:28

Türkiye’nin EURO 2024 Çeyrek Finali’nde Hollanda’ya 2-1 mağlup olup turnuvadan elenmesinin ardından Sergen Yalçın, Vincenzo Montella’ya ağır sözler sarfetti.

Sergen Yalçın’dan Montella’ya ağır söz!

AJANSSPOR HABER

Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası’na Çeyrek Final’de Hollanda’ya 2-1 mağlup olarak veda etti. Candaş Tolga Işık’ın Kafa Sports kanalında yorumlarda bulunan Sergen Yalçın ise A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Vincenzo Montella’yı ağır topa tuttu. 

“Bu kadroyu böyle oynatamazsın”

Montella’yı topun ucuna koyan Yalçın: “Teknik Direktör dediğin cesur olur. Bu jenerasyonu yakalamışsın, bu kadroyu korkak oynatamazsın. Helal olsun çocuklara Montella'ya rağmen 80 dakika müthiş mücadele ettiler.

Hocamız sadece savunma yaptı

Neden bu kadar savunma yapıyorsun. Cenk ve Okay'ı alsana oyuna 1-0 öndeyken, top tutsun Cenk ilerde. Tesadüfen gol atmaya çalışıyoruz. Birinci bölgede 11 oyuncu ile kalıyoruz. Kerem'i de kullanamadı, rakibe korku salamadı. Türk Milli Takımı bu kadar savunma yapmaz. Koeman 45'te Weghorst'u oyuna aldı ve maçın gidişatını değiştirdi. Bizim hocamız sadece savunma yaptı ve maçı kaybetti. 

İlgini Çekebilir
Mehmet Demirkol “O oyuncunun oyuna girmesi bizi bozdu”
Habere Git

Köy takımı gibiyiz

Tamam oyuncular oynar ama bu biraz da teknik direktör ile alakalı. Bu takım bunun daha iyisini oynar. Yapamıyor. Adam alışmış sürekli savunma yapmaya. Köy takımı gibi sürekli savunma yapıyoruz. Risk alıp cesaretli davranamıyor.

Gereksiz adam 

Mehmet Büyükekşi’ye de söylüyorum buradan ‘Böyle gereksiz adamları milli takımın başına getirmesinler.’ Bir tane Türk hoca getirin koyun aslan gibi çalışsın orada. Ne olacak daha kötüsü mü olacaktı? Koyun bir tane Türk kim olursa olsun ne fark eder ki kim olduğu yani? 50 bin tane hoca var Türkiye’de bir tanesini koyun” ifadelerini kullandı.

“Şartlar uygun olursa teknik direktörlük yaparım”

Candaş Tolga Işık’ın; “Sosyal medyada, 'Sergen hoca, Montella'yı çok eleştiriyor, çünkü Montella'nın yerine geçmek istiyor' diye eleştirenler var” ifadesi üzerine “Ya abi hangi kafadasınız ya? Bu hangi beyin? Çok merak ettim, hangi beyin bu? Çok merak edenler varsa teknik direktörlük yapmayı da düşünmüyorum...Bir gün size milletin nasıl nereye teknik olduğunu anlatırım, özellikle bu Montella'nın” geri dönüş yapan 51 yaşındaki teknik adam "Teknik direktörlük yapmayacak mısın?" sorusana da “Şartlar uygun olursa tabii ki yaparım ama şu an şartlar uygun değil” cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den çarpıcı açıklamalar: “Kazanacağımız en rahat maç buydu”
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler