Sergen Yalçın Faslı futbolcu Bilal Ould-Chikh'i transfer etmek istiyor

10.01.2024 - 15:10 | Son Güncellenme: 10.01.2024 - 15:11

Sergen Yalçın’ı teknik direktörlük koltuğuna oturtan Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Akdeniz ekibinin, Hollanda ekiplerinden Volendam forması giyen Bilal Ould-Chikh ile ilgilendiği iddia edildi.

Sergen Yalçın Faslı futbolcu Bilal Ould-Chikh'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR DIŞ HABER

Süper Lig’de Pendikspor’u deplasmanda yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine son veren Antalyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Akdeniz ekibinin, hücum bölgesi için yönünü Hollanda’ya çevirdiği iddia edildi. Voetbal International’da yer alan habere göre Antalyaspor, 26 yaşındaki kanat oyuncusu Bilal Ould-Chikh ile ilgileniyor. 

İlk temas kuruldu

Haberde yer alan detaylara göre Antalyaspor, başarılı futbolcuyla ilk temasını da kurdu. Takımının Antalya Belek’te yaptığı kamp sırasında bir araya gelindiği ve Fas asıllı Hollandalı futbolcudan taleplerinin sorulduğu belirtildi. 

17 maça çıktı

2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden başarılı futbolcu, bu sezon toplamda 17 maçta forma giydi. 1bin 417 dakika sahada kalan deneyimli futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

2-3 transfer istiyor

Pendikspor maçının ardından açıklamada bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın, kadroya 2-3 takviyenin gerekli olduğunu söyledi. Başkan ile toplantı yapacaklarını ifade eden Yalçın, “Transfer döneminde takıma katmamız gereken 2-3 tane oyuncu var. Kulübün ekonomik şartları nedir, henüz onu konuşmadık. Başkanla da kulübün ekonomik şartları uygun olursa yani 2-3 tane oyuncu takviye yapmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler