Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine sitem

03.03.2022 - 00:31 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 00:43

Sinan Engin Beyaz TV ekranlarında Sergen Yalçın'la yaptığı görüşmeyi aktarırken Yalçın'ın görevi devam ederken Bruno Pinheiro ile görüşüldüğünü söyledi.

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine sitem

Beşiktaş'ta hem lig şampiyonluğu hem de Türkiye Kupasını kazanan Sergen Yalçın ikinci sezonunda takımı ile yollarını ayırmıştı. 

Bruno Pinheiro ile görüştüler 

Beyaz TV ekranlarında yorum yapan Sinan Engin Sergen Yalçın ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Engin "Sergen Yalçın ile konuştum. Şunları söyledi: 'Bu yönetimin bana yaptıklarını sen de biliyorsun dedi. Ben bu sezon başı taraftar için imza attım. Ben Beşiktaş'ın Teknik Direktörüyüm. Lizbon deplasmanı. Gidiyorlar başka teknik direktörle (Bruno Pinheiro) görüşüyorlar." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Halil Umut Meler'in düdükleri, Sergen Yalçın'ın kulaklarını çınlattı!
Habere Git

Beşiktaş yönetimi benim altımı oydu

Ayrıca Sinan Engin'in aktardığına göre Sergen Yalçın "Ahmet Nur Çebi, iyi insan ama Beşiktaş yönetimi benim altımı oydu. Yönetimde Ahmet Nur Çebi'yi yanlış yönlendiren insanlar var. Bütün yaz benimleydin. Bana yapılanları sen biliyorsun Sinan. Sezon başında Beşiktaş taraftarı olmasaydı imza atmazdım. Onlar için imza attım. Sezon başında 1.5 ay beni kimse aramadı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler