Serdar Topraktepe: ''Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı''

27.04.2024 - 21:07 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 22:09

Süper Lig 34. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Serdar Topraktepe maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Serdar Topraktepe: ''Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Maçtan sonra Beşiktaş'ın teknik direktörü Serdar Topraktepe açıklamalarda bulundu. İşte Serdar Topraktepe'nin açıklamaları ve detaylar...

''Kırmızı kart planları bozdu''

Kırmızı kart hakkında konuşan Topraktepe, ''Tüm futbolcularımı son dakikaya kadar maçı kovalaması, karakter koymasını takdir ediyorum. Fenerbahçe'nin baskılı oynayacağını biliyorduk. Sonrasında geçiş oyunuyla oynayacaktık. 25'inci dakikada kırmızı kart planlarımızı bozdu.'' dedi.

''Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı''

Hakemin performansı hakkında konuşan Serdar Topraktepe, ''İlk yarı Fenerbahçe'ye karşı oyunu oturtamadık ama ikinci yarıda kora kor mücadele ettik. Maçta oyun iki tarafa da gitti geldi. Bizim de iyi pozisyonlarımız var, Muleka'nın var. Gedson topu kovalıyor, topa vuruyor ama faul oluyor. Hakem de takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı. 10 kişi de kalınca tempomuz düştü.'' dedi.

Oyuncularının performansı hakkında konuşan Topraktepe, ''Oyuncularımızın burada koyduğu karakter, kupa için çok büyük ışık verdi. Tempo ve oyun olarak memnunum.'' dedi.

"Semih kanatta oynamak istediğini söyledi"

Topraktepe, Semih Kılıçsoy'un sol açıkta görev yapmasıyla ilgili bir soruyu, "Semih ile maçtan önce konuştum. Kanatta oynamak istediğini söyledi. Devre arasında Muleka ile yer değiştirebileceğimi de söyledim. Orada oynamak istediğini söylediği için değiştirmedim." şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler