Serdar Kulbilge'den Volkan Demirel yorumu!

15.09.2017 - 17:19 | Son Güncellenme: 15.09.2017 - 17:19

AJANSSPOR- Sarıyer'in deneyimli file bekçisi Serdar Kulbilge, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Serdar Kulbilge'nin röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Deplasmandan 3 puanla dönmek zorundayız'

"Kırmızı Grup zor bir grup. Her takım birbirini yenebilecek güce sahip.Kim gününde olursa onun kazandığı bir ligdeyiz. Kağıt üzerinde baktığımız zaman iyi bir takımız fakat bunu sahaya henüz yansıtamadık. Etimesgut karşılaşması bizim için zor geçecek. Deplasmandan 3 puanla dönmek zorundayız"

'Alt ligler zor'

"Ligler arasında çok fark var. Mücadeleye dayalı, haftalık performansa dayalı bir ligdeyiz. Alt ligler zor. Hakemlerimizin biraz daha gayretli olmasını istiyoruz"

'Yabancı sınırına karşı değilim'

"Türk oyuncular olarak ben kendimizi şanlı hissediyorum. Yabancı sınırına karşı değilim. Öncelikle kendimizi sorgulamalıyız. Biz Türk oyuncular başarılı olduğu zaman zaten oynuyoruz. Özellikle alt liglerde mağdur olan çok arkadaşlarımız var. Bence bunlar konuşulmalı"

'Kariyerimde istediğim yerlere ulaştım'

"Tabii futbolla istediğim kariyere ve yaşama ulaştım. Türkiye'nin en büyük camiasında görev aldım. Futbolu bırakabilir miyim? Bunu hiç düşünmedim. Futbolun olmazsa olmazı sakatlıklardı. Fenerbahçe'de oynarken Sivasspor maçında yaşadığım sakatlık kariyerimdeki kırılma anı"

Volkan Demirel yorumu!

"Volkan Babacan'ı çok beğeniyorum. Karabükspor'un yeni transferi Çağlar Şahin Akbaba böyle devam ederse isteği yerlere gelecektir. İşini severek yaparsan iyi yerlere gelirsin. Volkan  Demirel, Fenerbahçe'ye uzun süre hizmet etti. Her futbolcunun iyi-kötü dönemleri oluyor. Volkan bu süreci kısa bir sürede atlatacaktır"

YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler