Serdar Dursun'dan Dzeko ve Icardi iddiası! "Şu an F.Bahçe'de olsam..."

20.12.2023 - 15:49 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 16:53

Fatih Karagümrük'ün tecrübeli golcüsü Serdar Dursun, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına değerlendirirken çarpıcı bir iddiada bulundu.

Serdar Dursun'dan Dzeko ve Icardi iddiası! "Şu an F.Bahçe'de olsam..."

Sezon başından Fenerbahçe'den bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e transfer olan 32 yaşındaki milli futbolcu Serdar Dursun, 24 Aralık Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ve şampiyonluk yarışıyla igili tahminde bulundu.

"Fenerbahçe şampiyon olacak"

Sabah'a konuşan Serdar Dursun, şampiyonluk yarışında zirvede yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok özel kadrolar kurduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, "Çok özel hocaları var. Puan durumuna bakarsak aynı puandalar. Çok özel haftalar geliyor. Derbi çok önemli, kritik bir nokta. Ardından Süper Kupa maçı var. Benim tahminim Fenerbahçe şampiyon olacak." dedi.

"Derbiyi yüzde 55 ihtimal..."

Derbi karşılaşmasıyla ilgili de tahmin de bulunan Serdar Dursun, "Tahmin etmek zor tabi. Özel bir maç olacak. Ben de bir sezonda iki Galatasaray derbi galibiyeti yaşamıştım. Hatta Galatasaray'a gol atmıştım. Benim ilk tahminim yüzde 55 Fenerbahçe kazanır. İkinci ihtimal beraberlik. Düşük ihtimal de Galatasaray kazanır." şeklinde konuştu.

"En büyük hedefim Milli Takım'la Almanya'da yer almak"

A Milli Takım'la ilgili hedefini de açıklayan Serdar Dursun, "Karagümrük'e transfer sürecinde başkanımız Süleyman Hurma buraya gel oyna. Tekrar istediğin Milli Takım'a gir.' demişti. Milli Takım'da oynadığım dönem benim için çok iyi geçmişti. 10 maçta 7 gol, 1 asist yaptım. Tabiki amacım Karagümrük'te başarılı olup, Milli Takıma sıçramak ve görev almak. Montella hoca geldi takımın başına. Sezonun bitimine kadar 20-25 maç var. İnşallah bu maçları çok güzel geçirip kadroya çağırılım. Ondan sonra da doğdum yer olan Almanya'da Avrupa Şampiyonası'nda yer almak en büyük hedefim." ifadelerini kullandı.

"Futbolu Fenerbahçe'de bitirmek isterim"

Fenerbahçe'ye geri dönmeyi isteyip istemediğiyle igili soruya tecrübeli futbolcu, "Fenerbahçe taraftarını inanılmaz seviyorum. Ben de onların beni çok sevdiğini hissediyorum. Bana sürekli 'niye gittin, keşke kalsaydın. Geri dön' diyorlar. Aramızda özel bir bağ var. Fenerbahçe'den ayrılığım kolay olmamıştı. Öncelikli hedefim Karagümrük'te başarılı olmak ve kendimi göstermek. Tabiki Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimalim varsa çok güzel olur. Futbolu Fenerbahçe'de bitirmek çok güzel olur. Neden olmasın." dedi.

"5 yıl daha oynamak istiyorum"

32 yaşında olduğunu hatırlatan ve 5 yıl daha futbol oynamak istediğini belirten Serdar Dursun, "Bakalım bir kaç sene sonra neler olacak. Futbolda uzun vadeli planlar yapamıyorsunuz. Daha çok kısa vadeli hedefler koyuyorsunuz kendinize." şeklinde konuştu. 

"Icardi ve Dzeko'yu geçebilirdim"

İsmail Kartal'ın ikinci döneminde Fenerbahçe'de düzenli forma giydiğini hatırlatan Serdar Dursun, "Şubat'tan Mayıs'a kadar 13-14 maç yenilmemiştik. Ben de o maçlarda bayağa gol atmıştım. İsmail kartal'ın kadrosunda kim olursa olsun çok gol atma şansı var. Çünkü çok hücum oynuyorsun ve Fenerbahçe'de olduğun için kaliteli takım arkadaşların var. Şu an Fenerbahçe'de olsam Icardi ve Dzeko'yu geçebilirdim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler