Serdar Dursun'dan Jorge Jesus hakkında olay sözler: "Keşke Türkiye'ye gelmeseydi"

05.09.2024 - 09:51 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 10:21

Fenerbahçe'den ayrılarak Alanyaspor'un yolunu tutan Serdar Dursun sarı lacivertli kulübün eski teknik direktörü hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Serdar Dursun'dan Jorge Jesus hakkında olay sözler: "Keşke Türkiye'ye gelmeseydi"

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Alanyaspor'a transfer olan 32 yaşındaki tecrübeli golcü Serdar Dursun kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Skorer'de yer alah habere göre; Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

"Jesus keşke Türkiye'ye gelmeseydi"

Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle kendisinin daha az süre bulduğunu ve kariyerinde kötü bir dönemin başladığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Jesus Türkiye’ye niye geldi? Keşke bu ülkeye gelmeseydi. O gelmeseydi benin hayatım farklı olacaktı. İkinci dönem o 20 golü rahatlıkla atardım. Milli Takımda oynardım. Ama ne yazık ki kendi tercihlerimde de hatalar yaptım. Şimdi hedefim yeniden Milli Takımda bulunmak. Ben kendime iyi bakıyorum. Hedefim Dünya Kupası’nda takımda olmak." dedi.

"Beşiktaş beni istedi"

Karagümrük'e gittiği dönemde Beşiktaş'ın kendisini transfer etmek istediğini kaydeden Serdar Dursun, "Bonservis olayları vardı. Tekrar başka büyük bir camiaya gidilir mi? Fenerbahçe izin verir mi? Karagümrük'te daha fazla mı süre alırsın? Milli Takıma daha rahat nasıl gidersin? gibi sorular gitmememin nedeniydi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler