Serdar Bilgili'den flaş itiraf! Galatasaray'a bıraktığı futbolcu kim?

16.04.2024 - 21:18 | Son Güncellenme: 16.04.2024 - 21:44

Serdar Bilgili, Beşiktaş'ta başkanlık yaptığı dönemde Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın kendisini arayıp rica etmesi üzerine kontrat imzaladıkları bir forveti bıraktığını söyledi.

Serdar Bilgili'den flaş itiraf! Galatasaray'a bıraktığı futbolcu kim?

Eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, Rafine TV'ye açıklamalarda bulundu. Başkanlık yaptığı dönemden anılarını anlatan Bilgili, flaş bir itirafta bulundu.

"Canaydın beni aradı, yırtıp attım sözleşmeyi"

Serdar Bilgili, "Beşiktaş Başkanıyken bir santrforla kontrat imzalamıştık. Dönemin Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ağabey beni aradı. 'Bu oyuncuya ihtiyacımız var, siz de bunlar var, bırak ben alayım' dedi. 'Emredersin başkanım' dedim, yırtıp attım sözleşmeyi ve Galatasaray aldı" ifadelerini kullandı.

Serdar Bilgili'nin Galatasaray'a bıraktığı santrfor kim olabilir?

2002, 2004 ve 2006 seçimlerini kazanan Özhan Canaydın, 3 dönem üst üste Galatasaray Başkanlığı yapmıştı. Serdar Bilgili ise Beşiktaş'ta 2000-2004 yılları arasında başkanlık görevini üstlendi. Bilgili'nin bu itirafının ardından Galatasaray'a bırakılan santrforun kim olduğu merak edildi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan TFF açıklaması: "İsim vermeyeceğim ama..."
Habere Git

Galatasaray'ın 2002-03 sezonunda tranfer ettiği forvetler

  • Ali Lukunku
  • Christian
  • Fabio Pinto

Galatasaray'ın 2003-04 sezonunda transfer ettiği forvetler

  • Bratu
  • Necati Ateş

Galatasaray'ın 2004-05 sezonunda transfer ettiği forvetler

  • Hasan Kabze
İlgini Çekebilir
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF seçimleriyle ilgili açıklama
Habere Git

Fenerbahçe'ye de oyuncu bırakıldı

Serdar Bilgili ayrıca Fenerbahçe'nin Temmuz 1995'te Ali Şen başkanlığında Danimarka ekibi Aalborg BK'den 1.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Jes Högh'le de daha önce sözleşme imzaladıklarını fakat dönemin başkanı Süleyman Seba'nın kendisini aramasının üzerine kontratı iptal ettiklerini açıkladı.

Bilgili, "Fenerbahçe'de yıllar önce ben o zaman genel sekreterdim, Süleyman abi başkandı. Jes Högh diye bir oyuncu vardı, Feneberhaçe'de oynayan. Ben yurt dışında, otelde Jes Högh ile aynı odadayım. İmzayı attım, kontrat bitti. Süleyman abi aradı 'Serdarcım iptal et kontratı' dedi. 'Abi şimdi imzaladık, niye iptal edeyim?' dedim. 'Ali Bey rica etti benden' dedi. 'Ya kalktım, geldim. Bitti, rezil olacağız' dedim. 'Yok' dedi. Ondan sonra Ali ağabey aradı beni, 'Serdarcım çok teşekkür ederiz' dedi. Biz o sözleşmeyi de iptal ettik" dedi.

Högh'ün Fenerbahçe kariyeri

1995-1999 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Danimarkalı stoper Jes Högh, 470 bin Euro'ya Premier Lig ekibi Chelsea'ye transfer oldu. Högh, Sarı-Lacivertliler ile çıktığı 143 maçta 7 gol, 2 asist kaydetti. Högh, 8 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler