Sercan Yıldırım-Nihan Yönel çiftinden flaş karar! İlk görüşte aşk yarım kaldı...

21.06.2023 - 17:41 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 17:54

Eski milli futbolcu Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel, evliliklerini sona erdirdi. Galatasaray'ın eski golcüsü Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile boşandı.

Sercan Yıldırım-Nihan Yönel çiftinden flaş karar! İlk görüşte aşk yarım kaldı...

Eski milli futbolcu Sercan Yıldırım, özel hayatıyla ilgili flaş bir karar aldı. Bir dönem Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasında da mücadele eden Galatasaray'ın eski golcüsü, yoga eğitmeni Nihan Yönel ile evliliklerinin sona erdiğini duyurdu.

Sosyal medyadan açıkladı

Kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Sercan Yıldırım, 2 yıllık eşi ile boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Yıldırım, "Bir süredir evliliğimiz ile ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak saygı çerçevesi içinde ayrılmış bulunmaktayız. Konu ile alakalı hassasiyetinizi diler, kararımıza ve gizliliğimize saygı göstermenizi rica ederim..." dedi.

Sercan Yıldırım fotoğrafları kaldırdı

Sık sık Instagram hesabından romantik pozlar paylaşan Sercan Yıldırım, boşanma kararının ardından eşi ile olan tüm fotoğrafları kaldırdı.

İlgini Çekebilir
Cimbom'a Portekizli golcü! Milan ve Sevilla da masada...
Habere Git

Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel'in tanışma hikayesi

Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile tanışma hikayesini daha önce yaptığı bir konuşmada şu şekilde anlatmıştı: "Kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura'sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. 'İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam' dedi. 'Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum' dedim"

Sercan Yıldırım'ın kariyeri

5 Nisan 1990 doğumlu Sercan Yıldırım, Bursaspor altyapısında yetişti. Bursa'da yıldızını parlatan Sercan, Galatasaray'a imza attı. Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor ve Balıkesirspor'daki kiralık dönemlerinin ardından Giresunspor'a bedelsiz transfer oldu. Sercan Yıldırım, 2020'de Karagümrük'te futbolu bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler