Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten yayıncı kuruluşa "Size güvenmiyorum"

01.10.2023 - 21:07 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 21:59

Trendyol Süper Lig 7. haftasında Konyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maçtan sonra yayıncı kuruluşa sitem etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten yayıncı kuruluşa "Size güvenmiyorum"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Konyaspor deplasmanında 3 puan kazandı. Deplasmanda rakibini 2-0 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekipte teknik adam Şenol Güneş maçtan hemen sonra yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör yayıncı kuruluşa sitem etti.

"Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum"

Maçın ardından yayıncı kuruluşa sitem eden Şenol Güneş'in "Kazandığımız için biz mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size (yayıncı kuruluş) güvenmiyorum. Yayıncı kuruluş maçta atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa söylenecek bir şey yok. Artık teknolojinin, yapay zekanın nasıl olacağını konuşmak doğru değil." ifadeleri dikkat çekti.

"Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok"

Yayıncı kuruluşun Beşiktaş aleyhinde davranışlarından yakınınan deneyimli teknik direktör "Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Bu kadar üstümüze gelmenizin bir anlamı yok. Afrika maçları var, başka şey var. Bugün maç var, Afrika maçları devre arasında. Tarafsız olmanızı bekliyorum. Yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. İnsanların bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Omar Colley: Bu final maçıydı
Habere Git

"Yorumları, niyetleri biliyoruz"

Beşiktaş'a karşı yapılan yorumların iyi niyetle yapılmadığına vurgu yapan Güneş "Temennilerinizi, isteklerinizi biliyorum. Ama elinzde olan yayıncı anlayışını bir taraflı kullanmayın. Bir maçta gol iptal oluyorsa eğer buna federasyon da dahil. İnsanlar bağlı olduğu kurumlara güvenmek ister. Ben güvenmiyorum. Aynı pozisyonda çizgiyi istediği zaman kullanıp kullanmıyorsa konuşacak birşey kalmadı.Yorumları, niyetleri biliyoruz." dedi.

"Kazandığımız için rahatsız değil, mutluyuz"

Maçı değerlendiren Güneş kazanmaya yakın taraf olduklarını "Kazandığımız için mutluyuz, sizi bilmem ama biz mutluyuz. Deplasmanda rakibe göre daha iyi oynadık. Zor bir dönemden geçtiğimiz bir gerçektir. Her şeyi olumsuz olarak vermek doğru değil. Tabii ki eksiklerimiz var. Oyun üstünlüğümüz, skor üstünlüğümüz vardı. 2-0'dan sonra daha önce 11'e 11'ken ağırlığımız vardı, 11'e 10'dan sonra daha çok dinlenmeye yönelik pas yaparken hatalar yapıldı, doğrudur. Maçı kazanmaya yakın taraf bizdik. Kazandığımız için rahatsız değiliz, mutluyuz." ifadeleri ile dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler