"Şenol Güneş'in sözleşmesi çoktan..."

22.02.2017 - 17:49 | Son Güncellenme: 22.02.2017 - 17:49

AJANSSPOR ÖZEL HABER -  Beşiktaş Kulübü Eski Futbol Takımı Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’a açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edeceğini düşündüğünü söyleyen Kavalcı, Beşiktaş’ın şampiyonluk şansı ve teknik direktör Şenol Güneş’in geleceği hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Kavalcı’nın yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Turu Beşiktaş çok rahat geçer”
Beşiktaş, İsrail’deki maçta 3-1 kazanarak çok büyük bir avantaj yakaladı. Bu avantajla da sahaya çıkacak. Avrupa’da böyle maçlar zordur ama Beşiktaş’ın bu turu çok rahat geçeceğini düşünüyorum. Çok da güzel bir maç olacağına inanıyorum.

“Beşiktaş derbiden de puanlarla dönecektir”
Avrupa Ligi’ndeki maçı Beşiktaş kazanırsa, derbiye moralli gidecektir. Beşiktaş TT Arena’dan da puanlarla dönecektir. Buna inanıyorum. Takım çok iyi yerde. Beşiktaş’ın rakipleri puan kaybederken siyah-beyazlılar kazanıyor. Yönetimi, hocası, futbolcusu ve taraftarıyla bir bütün oldu Beşiktaş. Henüz bitmiş bir şey yok. Fakat; Beşiktaş’ın bence ciddi avantajı var. Beşiktaş, Galatasaray derbisini aldıktan sonra emin adımlarla yoluna devam edecektir.

“Şenol Güneş’in sözleşmesi çoktan uzatılmalıydı”
Teknik direktör Şenol Güneş’e sözleşme uzatma teklifinin çok daha önce yapılması lazımdı. Şenol hoca çok eski dostumdur. Kendisini teknik direktör olarak ilk önerenlerden biriydim. Şenol hoca ile çalışmak nasip olmadı. Büyük bir başarı kazandırdı Beşiktaş’a. Takımı şampiyon yaptı. Bu sene de çok iyi yerde. Sözleşme konusunun halledilmesi tabi ki çok iyi olur. Şenol Güneş, Beşiktaş’a çok şey katmaya devam edecektir.

“Yedek kulübesinin kaliteli olması  önemli”
Ricardo Quaresma, Avrupa ve Türkiye’de kendisini kanıtlamış bir oyuncu. Futbolcu ayrımı yapmadım ve yapmam da. Futbol takım oyunudur. Yedekte bekleyen oyuncular da önemlidir. Kulübe ne kadar iyi olursa, sahadakiler de o kadar iyi olur. Beşiktaş’ın futbolcuları, en iyi şekilde takımı temsil etmeye çalışıyor. Beşiktaş iyi yerde. Her şey şu anda yolunda.

“İhtiyaç olmasa Demba Ba ve Ersan alınmazdı”
Ocak ayında gelen futbolcular oldu. Demba Ba, Türkiye'de fenomen olmuştu. Onun için besteler yapıldı. Kendisinden, gönderildiğinde para da kazanıldı. Şu anda geliş şekli çok farklı tabi. Demek ki, Beşiktaş’ın ihtiyacı var ki yönetim transfer etti. Uzun bir maratondayız. Bunun Avrupa Ligi var, eksiklikler, sakatlıklar var. Kulübe ne kadar iyi olursa o kadar iyi. Ersan da çok iyi bir futbolcu. Gelen futbolcularla ilgili böyle düşünüyorum. Yönetimin kararına saygı duyuyorum. İhtiyaç olmasaydı alınmazdı.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler