Şenol Güneş’e bir teklif daha! Azerbaycan Milli Takımı’ndan sonra…

16.12.2023 - 23:29 | Son Güncellenme: 16.12.2023 - 23:33

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra henüz bir takım çalıştırmayan Şenol Güneş’e Azerbaycan Milli Takımı’nın ardından Kosova Milli Takımı da talip oldu.

Şenol Güneş’e bir teklif daha! Azerbaycan Milli Takımı’ndan sonra…

AJANSSPOR-ÖZEL

Beşiktaş’ın UEFA Konferans Ligi’nde Lugano’ya 2-0’dan 3-2 mağlup olmasının ardından görevinden istifa eden Şenol Güneş, o günün ardından hiçbir takımla anlaşma sağlamazken, talipleri de her geçen gün artıyor. İlk olarak Azerbaycan Milli Takımı’ndan teklif alan Güneş, bir milli takımın daha radarına girdi. 

Kosova istiyor

Şenol Güneş’i adayları arasına alan diğer milli takım ise Kosova oldu. Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde grubunu 5’inci sırada tamamlayan ve Almanya biletini alamayan Kosova’nın takımı emanet etmek istediği isimler arasında Şenol Güneş’in de olduğu öğrenildi. 

Roberto Carlos da listede

Şenol Güneş ile birlikte Kosova’nın listesinde tanıdık bir isim daha yer alıyor. Türkiye’de Fenerbahçe’de futbolculuk yapan, Sivasspor ve Akhisar Belediyespor’da da teknik direktörlük yapan Real Madrid’in efsanesi Roberto Carlos da Kosova’nın teknik adam adayları arasında yer alıyor. 

Azerbaycan’a yeşil ışık yakmıştı

İlk olarak adı Azerbaycan ile anılan Şenol Güneş, bu anlaşmaya yeşil ışık yakmıştı. Azerbaycan medyasında çıkan haberlere göre Güneş, “Azerbaycan milli takımında çalışmaktan gurur duyarım.Belli kişilerden teklifler geldi. Resmi daveti bekliyorum, oturup detaylı konuşmamız lazım. Azerbaycan futbolu yükselişte. Milli takımınızı çalıştırmaktan gurur duyarım” ifadelerini kullanmıştı

Senin için hazırladığımız haberler