Şenol Güneş Rosier'i antrenmandan kovdu!

10.12.2022 - 14:16 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 14:33

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş disiplinsiz davranışları nedeniyle Valentin Rosier'i idmandan gönderdi. Rosier bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

Şenol Güneş Rosier'i antrenmandan kovdu!

Beşiktaş Katar'da düzenlenen Dünya Kupası için Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Antalya'daki hazırlık kampında değerlendirirken Şenol Güneş flaş bir karar verdi. 

Güneş Rosier'i antrenmandan gönderdi

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın özel haberine göre Antalya kampında teknik direktör Şenol Güneş, disiplinsiz davranışları nedeniyle Rosier'i çalışmadan gönderdi. Dün antrenmandan gönderilen Rosier bugün yapılan çalışmada yer almadı. 

Elimizde Rosier gibi bir oyuncu varken...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde "Elimizde Rosier gibi bir oyuncu varken başkasını almayı doğru bulmam. Bu takımın direkt oyuncusu. İyi oynadığı zaman sorun yok ama bir dalgalanma geçirdi. Bu da olabilir, normaldir. demişti.

Yemek fotoğrafında Rosier yok

Bugün Beşiktaş Antalya kampından bir paylaşım yaptı. Tüm takımın bir arada olduğu ve "Antalya kampında yemekte bir aradayız." Beşiktaş bir ailedir paylaşımında Valentin Rosier'in yer almadığı dikkatleri çekti. 

Şampiyonlukta pay sahibi oldu

Fransız futbolcu Valentin Rosier Beşiktaş'a Sporting Lizbon'dan 4 milyon 800 bin Euro bonservis bedeli ile gelmiş ve Sergen Yalçın teknik direktörlüğünde kazanılan şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olmuştu. 
 
 

1 gol iki asist

2022-2023 sezonunda Beşiktaş formasıyla 13 resmi maçta görev yapan Valentin Rosier karşılaşmalarda 1 gol atarken, 2 de asist yaptı. Eğer Rosier transfer döneminde takımdan ayrılırsa yerine bir sağ bek transferi yapılacak. 

Onur Bulut gelebilir

Transfer dönemi için konuşan Güneş basın toplantısında "Onur Bulut'u beğeniyorum. Burada olmasını isterim" ifadelerini kullanmıştı. Sezon sonunda kontratı bitecek olan oyuncu için Kayserispor'un kapısını çalacak Beşiktaş Rosier'in boşluğunu milli oyuncu ile doldurabilir. 

14 maçta 2 gol ve 2 asist

Kayserispor'da gösterdiği performans ile Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dikkatini çeken Onur Bulut Milli Takım'a kadar yükseldi. Bulut bu sezon çıktığı 14 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler