"Şenol Güneş ve Fatih Terim neden konuşmuyor?"

14.05.2020 - 14:32 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 14:46

"Şenol Güneş ve Fatih Terim neden konuşmuyor?"

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor yapılan koronavirüs testi sonucu 4 futbolcu, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli, 5 kulüp çalışanının (11) test sonucu pozitif çıktı.

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Üneş, yaşanan kritik süreçte futbolcular ve teknik direktörlerin görüşlerinin sorulması gerektiğini söyledi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hüseyin Üneş, "Geçen hafta cuma günü takımımızı Erzurum'da topladık. Futbolcu, teknik heyet ve personelimiz özel izinle araçlarıyla şehre geldiler. İlk testlerimiz negatif çıkmıştı, doktorlarımız ikinci testlerin çok önemli olduğunu bizlere söylediler, dün de yapılan test sonucunda 60 kişide negatif, 11 kişide ise pozitif bulguya rastlandı. 11 kişi şu anda hastanede karantinada." ifadelerini kullandı.

'Özdemir hafta içi Erzurum'a geldi'

Yaşanan kritik süreçte futbolcular ve teknik direktörlerin görüşlerinin alınması gerektiğini vurgulayan Üneş, "Bu süreçte sadece yetkililer konuştu. Futbolcu ve teknik direktörlere söz hakkı tanınmadı, bu kişilere görüşleri sorulmadı. Şenol Güneş ve Fatih Terim'in konuşması lazım. Şenol Güneş ve Fatih Terim neden konuşmuyor? Ya bu insanlara fikirleri sorulmuyor ya da konuşmak istemiyorlar, bilmiyorum da. Bu süreçte bu insanların görüşlerini ifade etmeleri gerekiyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir hafta içerisinde Erzurum'a geldi fakat buradan özel işleriyle ilgili başka bir şehre geçti. Nihat Özdemir'in Erzurum'da tesis incelemesi yaptığı haberleri doğru değil." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler