Şenol Güneş teknik direktörlük teklifini reddetti

16.08.2024 - 12:47 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 13:13

Beşiktaş'tan ayrıldığı 6 Ekim 2023 tarihinden bu yana takım çalıştırmayan Şenol Güneş'in gelen teknik direktörlük teklifini reddettiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Şenol Güneş teknik direktörlük teklifini reddetti

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takım, Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, son günlerde Trabzon’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekiyor. Tecrübeli çalıştırıcı için flaş bir iddia ortaya atıldı.


"Kimi ne zaman neden ziyaret edeceğimi kimseye soracak değilim”

61 Saat Politik Güğüm köşesinde yer alan haber şöyle:

"Şenol Güneş Trabzon'da dostlarını ziyaret ediyor, belediyeleri ziyaret ediyor ve bu ziyaretler, şehirde özellikle Trabzonspor’un da kötüye gitmesi nedeniyle farklı algılara neden oluyor. Tecrübeli teknik adamın bir davette kendisine “Sahalarda olmanız, ziyaretler yapmanız dikkat çekiyor” sorusu üzerine 'Doğup büyüdüğüm memleketimde adım attığım her yerde bir dostum var. Kimi ne zaman neden ziyaret edeceğimi kimseye soracak değilim' şeklinde bir cevabı olduğunu öğrendik.


"Gelen teklifi reddetmiş"

Son aldığımız duyuma göre Güney Kore, Şenol Güneş için yeni bir teklifte bulunmuş fakat Şenol Güneş bu teklifi reddetmiş. Belli ki artık o da memleketinden çok uzaklaşmak istemiyor, fakat bu memleketinde işini yapmayacağı anlamına gelmez."

Güneş'in çalıştırdığı milli takım Güney Kore'de dünya üçünsü oldu

Şenol Güneş'ün çalıştırdığı A Milli Futbol Takımı Güney Kore ve Japonya'nın ortak ev sahipliğinde düzenlenen 2002 Dünya Kupası'nda üçüncü olmuştu. Milli Takım, üçüncükü maçında ev sahiplerinden Güney Kore'yi 3-2 mağlup etmişti.

Şenol Güneş ve milli takımımız Güney Kore halkının büyük sevgisini kazanmıştı.

FC Seoul'u çalıştırdı

71 yaşındaki çalıştırıcı daha sonraki dönemde 2007-2009 yılları arasında başkent ekibi FC Seoul'de teknik direktörlük yaptı. Güneş, görevinden ayrıldıktan sonra bile Güney Kore kulüplerinin ve ülke federasyonunun tecrübeli hocaya ilgisi devam etti.

Daha önce de teklif yaptılar

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Güney Kore Futbol Federasyonu'nun Şenol Güneş'e milli takım teknik görevini teklif ettiği basına yansımıştı.

Senin için hazırladığımız haberler