Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Taraftarımızdan Özür Diliyoruz

14.08.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 00:02

Süper Lig'in açılış haftasında Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Taraftarımızdan Özür Diliyoruz

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş deplasmanda konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü Gedson Fernandes'in golüyle 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktörŞenol Güneş önemli açıklamalarda bulundu.

"Duygularımız sahaya yansımadı"

Maç öncesi planladıklarını sahaya yansıtmadıklarını belirten Güneş "Buraya kazanmak için geldik. Duygularımız tam sahaya yansımadı. Karagümrük direnecek bir takımdı. Onu da iyi yapmaya çalıştı. Oyun yavaştı, pas hataları yaptık. Ama oyun kontrolü bizdeyken, rakip kendi sahasında oynamaya çalışıyordu." dedi.

"Geç gelen gol gerginlik yarattı"

Karşılaşmanın ikinci yarısında girdikleri pozisypnlardan faydalanamadıklarını vurgulayan Şenol Güneş "İkinci yarı biraz daha hareketli oldu, daha çok pozisyon bulduk. Golü de çok geç bulduk. Ama kazanmayı da hak ettiğimizi düşünüyorum maçın tamamına baktığımız zaman. Ama maç daha kolay olabilirdi, gol gelmeyebilirdi çünkü bazen çok pozsiyon bulursunuz gol kaçırırsınız, bazen çok iyi oynarsınız gol kaçırırsınız... Bugün ikinci yarı kazanmak için yeterli pozisyonları bulduk. Ama geç gelen gol biraz gerginlik yaptı bizde. Bu dönemlerde bunları da yaşayacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Onların emeklerine sağlık." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Gümrük vizesi Fernandes'ten
Habere Git

"Daha güzel bir oyun bekliyorum"

Neftçi Bakü ve Pendikspor ile oynayacakları maçta daha iyi oynayacaklarına inandığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı "Şimdi sahamızda iki maçımız var. Neftçi Bakü daha sonra da Pendikspor ile oynayacağız. Bu iki maçta daha coşkulu ve güzel bir oyun bekliyorum. Daha akıcı ve gol pozisyonu üreten, rakibi oynatmayan oyun tarzına ulaştığımız zaman daha iyi olacağımızı, katkı yapacak oyuncularımızın da daha fazla fayda sağlaması gerekiyor. Umarım öyle olur. Bugün için olumsuz değil. Kazanarak başladık. Bu halimize göre rakibe göre daha iyi durumdayız." dedi.

"İlk yarı için taraftardan özür diliyoruz"

Rebic ve Muleka'nın performanslarını değerlendiren Güneş, "Bireysel olarak değerlendirmek doğru değil. Hücumda olan kanat oyuncularını bazen içeri sokuyorsun, beklerimiz geliyor. Bunlar oyun anlamında, taktik disiplin açısından iyi niyetliydiler ama bunu hızlı ve tempolu yapmamız lazım. Aynı şekilde kaybettiğimiz zamanda hızlı ve baskılı oynamamız gerekiyor. Bunu Neftçi maçında daha iyi yaptık. Bu maçta o tempodan uzaktık. Rakip ve biz ağır davrandık. İlk yarı için taraftardan özür diliyoruz" dedi.

"Ghezzal daha iyiye gidiyor"

Rachid Ghezzal'ın son durumu hakkında konuşan Güneş, "Şu anda sakat olarak Ghezzal'ın durumu var. Zannediyorum yarından itibaren koşulara başlar. Hafta sonuna ne olur bilmiyorum ama daha iyiye gittiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Nicolas Pepe'ye teklif
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler