Şenol Güneş, Şota Arveladze'yi istedi

05.09.2024 - 20:46 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 21:03

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, Bordo-Mavili kulübün eski oyuncusu ve teknik direktörü Şota Arveladze'yi istedi. İşte tüm detaylar...

Şenol Güneş, Şota Arveladze'yi istedi

AJANSSPOR - HABER

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da göreve Şenol Güneş getirildi. Güneş'in, Bordo-Mavililerde görev yapması için Şota Arveladze'ye teklifte bulunduğu kaydedildi.

5. kez "Güneş" doğdu

Trabzonspor'da yeni sezonda alınan kötü sonuçların ardından fatura Abdullah Avcı'ya kesildi. Avcı ile yollarını ayıran Karadeniz ekibinde 5. Şenol Güneş dönemi başladı.

Arveladze'ye teklif yapıldı

61 Saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, Bordo-Mavili takımda hem futbolcu hem de antrenör olarak görev yapan Şota Arveladze'ye kulüpte görev alması için teklif yaptı.

Görevi netleşmedi

Haber detayında, yeni kurulan takımda görev dağılımının henüz yapılmadığı kaydedilse de Şota'nın, sportif direktör ya da futbol şube sorumlusu olarak görev almasının beklendiği ifade edildi.

Teknik direktör performansı

2015-2016 sezonunda Trabzonspor'da teknik direktör olarak görev yapan Şota Arveladze, 15 maçta takımın başında yer aldı. Bordo-Mavililer, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.

123 maç

Futbolculuk kariyerinde ise 123 maçta Trabzonspor formasını sırtına geçiren Şota, 79 gol ve 24 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler