Şenol Güneş: "Kaybetmeyecek bir takımız"

19.10.2024 - 18:25 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 18:29

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, RAMS Başakşehir'i 1-0 yendi. ​​​​​​​ Maç sonrası teknik direktör Şenol Güneş açıklamalar yaptı. Detaylar.

Şenol Güneş: "Kaybetmeyecek bir takımız"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, RAMS Başakşehir'i 1-0 yendi. ​​​​​​​Bordo-Mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"2 galibiyet 6 beraberlik olumsuz bir tablo"

Güneş, "2 galibiyet 6 beraberlik olumsuz bir tablo. Ama şu dönemde morale ve güvene ihtiyaç vardı. Kaybettiğimiz puanları geri getiremeyiz ama telafi imkanı olabilir. Bugün ilk yarı daha çok oyuna hakimdik. Top kayıplarını azalttık. Eksiklerimiz var, kabul ediyoruz. Oyun anlayışımızı geliştirmek zorundayız. Ne olursa olsun biz Trabzonspor'uz.

"Kaybetmeyecek bir takımız"

İlk yarıda gol bulabilirdik. Her şeyde bir hayır var. Allah yardım etti son dakikada gol geldi. İkinci yarıda kalemize gelmeye başladılar. Trabzonspor bugün maç kazandı. Puan olarak bizden üstte olan bir takımı yenmek önemliydi. Kaybetmeyecek bir takımız.

"Golden sonra daha çok gole gitmeye çalıştılar"

Bir tünelden çıkıyoruz. Oyuncuların 1-0'dan sonraki coşkusunu görünce anlıyorum ki içlerindeki değeri dışarı çıkaramıyorlar. Golden sonra daha çok gole gitmeye çalıştılar. Oysa 0-0'ken yapmalıydılar.

"Sonuçlar alabilirsek daha iyi Trabzonspor göreceğiz"

Bu anlayışı yıkmak istiyoruz. Daha çok hamle yapan takım olmalıyız. 3 puan önemliydi. Haftaya Göztepe maçı var, o da önemli. Sonuçlar alabilirsek daha iyi Trabzonspor göreceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler