Şenol Güneş: "Kalitemiz sahada değildi"

19.11.2020 - 00:14 | Son Güncellenme: 19.11.2020 - 00:54

Son dakika spor haberleri… Şenol Güneş, Macaristan karşılaşmasını değerlendirdi. A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup altıncı ve son maçında deplasmanda Macaristan ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Şenol Güneş: "Kalitemiz sahada değildi"

UEFA Uluslar B Ligi 3’üncü Grup'taki son maçta A Milli Takım, deplasmanda Macaristan'a 2-0 mağlup oldu ve C Ligi'ne düştü.

Karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

"Yine iyi başlamadık"

Maça iyi başlamadıklarını söyleyen Şenol Güneş, "Bugün burada rakipten rövanşı almak istedik. Az da olsa birincilik şansımızı kovalamak istedik. Kazanma arzusuyla çıktık ama iyi başlamadık yine. İlk yarı Rusya mağlubiyeti sonrası daha hızlı oyun düşünüyorduk ama rakip savunmayı açamadık. Rakibin kontrasına karşı cevap veremedik. Daha çok isteyen takım rakipti." dedi.

"Kalitemiz sahada değildi"

Milli Takım'ın kalitesini sahaya yansıtamadığını ifade eden Şenol Güneş, "Oyunumuz, oyun karakterimiz ve kalitemiz sahada değildi. Bugün ne olursa olsun galibiyet istiyorduk. Rakip 0-0’a razıyken 2 gol buldu. Biz isteğimize rağmen hiç gol bulamadık." şeklinde konuştu.

Mart ayına işaret

Mart ayından sonra A Milli Takım'ın iyi işler yapacağına inandığını söyleyen Güneş, "Oyuncularımın kalitesinden, yeteneklerinden şüphem yok ama iyi oyuncular da zaman zaman kötü maç oynayabilir. Mart ayından itibaren daha iyi bir oyunla, tekrar aynı oyuncularla iyi işler yapacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler