Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Transfer Açıklaması! Kaan Ayhan...

24.01.2023 - 15:41 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 16:10

Beşitkaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Alanyaspor maçı hazırlıkları sırasında açıklama yaptı. Güneş, Kaan Ayhan'ın adı geçtiği transfer gündemi hakkında konuştu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Transfer Açıklaması! Kaan Ayhan...

AJANSSPOR HABER

Sezon başında yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Beşiktaş, ara transfer dönemi çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Alanyaspor maçı hazırlıkları sırasında kameraların karşısına geçti. Açıklamalarda bulunan Güneş, transfer konusuna da değindi.

Eksikler hakkında konuştu

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şenol Güneş, eksikler hakkında "Josef sakat, Saiss'in hafif bir sakatlığı var. Ghezzal idmana katılacak, ilk defa bugün geldi. Onun dışında sakatımız yok. Saiss dahil 3 tane cezalı oyuncumuz var" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Güneş, "Josef'in durumunu takip ediyoruz. Roman Saiss'in maçta kalfına geldi. 3 gün sonra normal idmana çıkar ama zaten cezalı olduğu için oynayamayacak. Başka da bir eksiğimiz yok" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
30. maça bilerek mi çıkmadı? Aboubakar ilk kez cevap verdi
Habere Git

"Ghezzal keşke kadroda olsa ama mümkün değil"

Ghezzal'ın ne zaman hazır olacağı konusunda gelen soruya yanıt veren Şenol Güneş, "Ona bir şey söylemek doğru değil. Ne zaman sağlıklı olursa, o zaman oynamasını bekliyoruz. Önce sağlığı önemli, sonra verimine bakıyoruz. Şu anda bireysel çalışmaları var. Keşke kadroda olsa ama şu anda mümkün değil. Acele edip de bir daha geri gitmek doğru değil" dedi.

"Transfer işine ben bakmıyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü, ara transfer döneminde takıma katılacak oyuncular hakkında konuştu. Güneş, sözlerine "Transfer işine ben bakmıyorum. Transfer konuşuluyor. Olabilir, bugün olmaz dersin olur, olur dersin hiç olmaz" diyerek başladı.

"Ben de okuyorum, Kaan Ayhan da var..."

Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan için Beşiktaş iddialarına değinen Güneş, şunları kaydetti: "Her gün gazetede ben de okuyorun. Kaan da var, bir sürü oyuncular da var. Ve hepsinin içerisinde bizim de düşündüklerimiz var ama kimlerin olacağını bilmiyorum. Transferde bir isim çok konuşuluyor, sonra aynı isme bir sürü kulüp talip oluyor. İşin doğasında bu var"

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Suriye asıllı savunmacı!
Habere Git

"Kazanmamız gereken bir maç"

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynayacakları Alanyaspor maçı hakkında açıklama yapan Güneş, "Cuma günkü maça iyi hazırlanmamız lazım. Çünkü iyi bir takımla oynayacağız. Alanya iyi bir takım. İyi pas yapıyor, topa sahip oluyorlar. Ona karşı iyi oynamamız lazım. Kazanmamız gereken bir maç. Rakip de cesur oynuyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler