Beşiktaş'ta Şenol Güneş Süper Lig İlk Hafta Maçlarında Mağlubiyet Görmedi

15.08.2023 - 09:24 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 09:29

Beşiktaş Son Dakika Haberleri: Beşiktaş teknik direktör Şenol Güneş ile çıktığı Süper Lig’in ilk haftalarındaki 5 maçtan 5 zafer ile döndü. İşte detaylar…

Beşiktaş'ta Şenol Güneş Süper Lig İlk Hafta Maçlarında Mağlubiyet Görmedi

AJANSSPOR HABER

Fatih Karagümrük karşılaşmasından zaferle dönen Beşiktaş’ta Şenol Güneş serisi devam ediyor. 71 yaşındaki tecrübeli teknik direktör Siyah-beyazlı ekiple çıktığı Süper Lig’in ilk haftalarındaki 5 maçtan da galibiyet aldı. 

İstanbul’da Kartal zaferi

Beşiktaş, Süper Lig’in 2023-24 sezonunda ilk karşılaşmasına çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fatih Karagümrük ile karşılaşan Siyah-beyazlı ekip karşılaşmadan zaferle ayrıldı. Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş’ta Gedson Fernandes, 85. dakikada fileleri havalandırarak maç sonucunu 1-0 olarak belirledi. 

Şenol Güneş ilk maç serisini bozmadı

Beşiktaş’ın Fatih Karagümrük karşılaşmasından zaferle dönmesi ile Şenol Güneş, Siyah-beyazlı ekipteki ilk maç serisini korumayı başardı. Kartal, Fatih Karagümrük galibiyeti ile şimdiye kadar Süper Lig’in ilk haftalarında oynadığı 5 karşılaşmadan da galibiyet ile dönmüş oldu.  

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Gümrük vizesi Fernandes'ten
Habere Git

İşte Şenol Güneşli Beşiktaş’ın Süper Lig’in ilk maçlarında oluşturduğu zafer serisi, rakipler ve maç sezonları: 

Sezon Takım Adı Takım Adı Skor
2015-16 Beşiktaş  Mersin İdman Yurdu 5-2
2016-17  Beşiktaş  Alanyaspor 4-1
2017-18 Beşiktaş  Antalyaspor 2-0
2018-19 Beşiktaş  Akhisarspor 2-1
2023-24 Beşiktaş  Fatih Karagümrük 1-0

Güneş’ten taraftarlara özür 

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Maçın ilk yarısındaki tempodan memnun olmadığını dile getiren teknik direktör açıklamasında şu sözlerle taraftardan özür diledi: “Oyuncuları bireysel olarak eleştirmek doğru değil. Oyun anlamında görevlerine bağlılardı ama hızlı oynamamız gerek. Neftçi maçında bunu çok daha iyi yaptık. Bu maçta o tempodan uzak kaldık. Rakip de ağır davrandı, biz de ağır kaldık. Biraz uyurgezer gibi… Bu nedenle Taraftardan özür diliyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler