"Senin için hocam"

21.09.2015 - 10:14 | Son Güncellenme: 21.09.2015 - 10:14

Geçtiğimiz hafta istifaya çağrılan, ‘Bir-iki yenilgi daha olursa gider’ denilen Hamzaoğlu ile dayanışmaya son idmanda karar veren futbolcular, Trabzon’da bunu uygulamaya koydu. Maç sonu sahada, sonra da soyunma odasında hepsi hocasıyla sarmaş dolaş oldu, ‘Yanındayız’ mesajı verdi.

TRABZONSPOR maçı lige istediği gibi bir giriş yapamayan Galatasaray için büyük önem taşıyordu. Maç kritikti, alınacak sonuç, gelecek için belirleyici olacaktı. Çünkü geçtiğimiz yıl 3 kupa kaldıran Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, A.Madrid maçı sonrasında yönetim ile birlikte istifaya davet edilmişti. 

Duygusal biri olan Hamza Hamzaoğlu bu eleştiriler ve tepkilerden etkilenirken, futbolcular da her şeyinde farkındaydı. Hepsi mağlubiyet halinde çok daha ağır ve sert eleştiri oklarının Hamzaoğlu üzerine yoğunlaşacağını biliyordu.

‘İSTEMEYENLER VAR’ SIKINTISI

OYUNCULARI en fazla rahatsız eden konulardan biri de “Takımda Hamzaoğlu’nu istemeyenler var” iddiasıydı. 
Futbolcular hocalarının etrafında birlik olmaya karar verirken, takımın iki yıldızı Burak ile Sneijder bu konuda öncülük etti. Bu ikili, Trabzon’a hareket etmeden önce son taktik idmanının ardından takıma “Hamza Hoca için iki kez koşmalı, mücadele etmeli ve bu maçı kazanmalıyız” dedi.

DUYGULANDIRAN SAHNELER

TRABZON’da ise hakemin bitiş düdüğü ile Burak Yılmaz, Sabri, Cenk, Sneijder ve Bilal saha içinde Hamzaoğlu’nun yanına gidip sarıldı. Ardından bütüm takım soluğu Hamza Hoca’nın yanında aldı. Futbolular bu şekilde çok açık olarak söylentilerin aksine hocalarına sahip çıkıp, “Yanındayız” mesajı veriyordu. 
Soyunma odasında da aynı tablo yaşanırken, Hamza Hamzaoğlu oldukça duygulanmıştı.

Bana sizin gibi karakterli oyuncular lazım

AĞIR eleştirilerin ardından etrafında kenetlenen futbolcularına teşekkür eden Hamza Hamzaoğlu, bu birlikteliğin sürmesini istedi. Başarılı teknik adam, “Kötü oynamış olsak da hepinizi ortaya koyduğunuz mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bugünkü galibiyet yardımlaşmanın, inancın ve takım halinde hareket etmenin verdiği bir sonuçtur. 
Bu arkadaşlık olduğu sürece bu takımı, bizi kimse yıkamaz, bozamaz. Bana sizin gibi karakterli oyuncular lazım. Bu ekiple olmaktan son derece mutluyum. Sonuna kadar ben her zaman olduğu gibi sizin yanınızdayım. Sizlere ortaya koyduğunuz karakterden ötürü ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu..

Hürriyet

Senin için hazırladığımız haberler