Beykoz Belediyesi, Şampiyonluğu Cemal Kütahya'ya Armağan Etti

09.06.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 09.06.2023 - 18:41

Beykoz Belediyesi, Hentbol Süper Ligi'ndeki şampiyonluğu Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Hentbol Milli Takımı kaptanı Cemal Kütahya'ya armağan etti.

Beykoz Belediyesi, Şampiyonluğu Cemal Kütahya'ya Armağan Etti

AJANSSPOR HABER

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde şampiyon Beykoz Belediyesi oldu. Şampiyon takım sahaya, bir dönem Beykoz'da ter döken ve Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Cemal Kütahya pankartıyla çıktı.

Şampiyonluğu ona armağan ettiler

Beykoz Belediyesi sporcuları, şampiyonluk tişörtleri ile sahaya çıkarken şampiyonluğu, Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Cemal Kütahya'ya armağan etti. Beykoz'da 42 numaralı formayı giyen Cemal Kütahya için "Senin için Cemalim. Ruhun şaad olsun" yazılı pankart açıldı.

Profesyonel kariyerine 2007'de başladı

2007 yılında profesyonel hentbol kariyerine başlayan Cemal Kütahya, Akdeniz Üniversitesi'nde forma giydi. 2011'de takımdan ayrılan milli hentbolcu, Yeditepe Özel İdaresi ile anlaştı. 2012'de BB Ankaraspor'a transfer olan Kütahya, 2017'de Antalyaspor'a, 2019'da ise Al Shamal'a imza attı.

İlgini Çekebilir
Mavi Kelebekler, şampiyonluğa koşuyor
Habere Git

Son olarak Hatay Büyükşehir Belediyespor'da oynadı

2020 yılında Beykoz Belediyespor ile ülkeye dönen milli takım kaptanı, 2021 yılında CSU Suceava'ya gitti. Cemal Kütahya son olarak ise 2022 yılında Hatay Büyükşehir Belediyespor'da forma giydi. 6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş depremine Hatay'da yakalanan milli sporcu, hayatını kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler