Semih Kılıçsoy tartışmasına Çalımbay da katıldı! A Milli Takım...

22.03.2024 - 14:36 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 14:38

Son dakika transfer haberi: Teknik Direktör Rıza Çalımbay'dan Azerbaycan Milli Takım iddiaları ve Semih Kılıçsoy hakkında açıklamalarda bulundu.

Semih Kılıçsoy tartışmasına Çalımbay da katıldı! A Milli Takım...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından herhangi bir takımla anlaşmayan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay hakkında Azerbaycan Milli Takım iddiası gündeme geldi. 

''Oralarda çalışmak bence daha iyi olabilir''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Azerbaycan Milli Takımı'ndan şu anda gelen bir teklif yok. Ancak gelen bir teklif olursa kardeş ülkemizde seve seve çalışırım. Azerbaycan futbolu gün geçtikçe gelişiyor. Bizim açımızdan da onlar açısından da oralarda çalışmak bence daha iyi olabilir" dedi ve ekledi: 

Teklifleri değerlendirecek

"Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra gelen teklifleri kabul etmedim. Ailevi sıkıntılarım olduğu için teklifleri değerlendiremedim ve kulüplerden de özür diledim. Şu anda herhangi bir problem yok. Gelen tekliflere açığım" 

"Semih Kılıçsoy, A Milli Takım'da kalmalıydı''

A Milli Takım kadrosundan Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy için ise Rıza Çalımbay, "Semih Kılıçsoy'un durumuna çok üzüldüm. Semih A Milli Takımı sonuna kadar hak etti. Ümit Milli Takımı'n maçı resmi değilse Semih A Milli Takım'da kalmalıydı. Beşiktaş'ta Semih'le birlikte Mustafa Hekimoğlu var o da çok yetenekli. Beşiktaş altyapısından önemli oyuncular çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Ersan Martin için veda sözleri

Rıza Çalımbay önceki gün hayata veda eden eski öğrencisi Ersan Martin hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Ersan Martin'le Göztepe ve Denizlispor'da takımlarında çalıştık ve önemli başarılar elde ettik. Ersan Martin çok yetenekli bir futbolcu ve çok iyi bir insandı, şakacı ve güler yüzlüydü. Ersan'ın cenaze töreninde futbol camiasından birçok insan vardı, futbolcu arkadaşlarının yüzde 80'i oradaydı. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sevenlerine sabırlar versin"

Senin için hazırladığımız haberler