Selçuk Şahin teknik direktör oluyor! İşte yeni takımı

06.10.2023 - 09:27 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 09:38

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun yardımcılığını yapan Selçuk Şahin, teknik direktör olmaya hazırlanıyor. Şahin, yurt dışında anlaşma sağladı. Detaylar.

Selçuk Şahin teknik direktör oluyor! İşte yeni takımı

Son olarak Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun ekibinde yer alan ve uzun süre yardımcı antrenörlük yapan Selçuk Şahin, birinci adam olmak istediğini duyurarak, Belözoğlu'nun yanından ayrılmıştı. Selçuk Şahin, beklediği teklifi yurt dışından aldı.

Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ile Ankaragücü'ne gelmedi

RAMS Başakşehir ile yollarını ayırdıktan sonra MKE Ankaragücü'nde göreve başlayan Emre Belözoğlu, Ankara'ya 8 kişilik ekibiyle geldi. Güçlü bir ekibi olduğunu dile getiren Belözoğlu, Selçuk Şahin ile ilgili bir tasarrufları olduğunu belirtti. 

Emre Belözoğlu, "Teknik ekip olarak 8 arkadaşımla beraber geldik. Selçuk Şahin'le ilgili bir tasarrufumuz var ama onunla bir görüşmemiz olacak. İyi bir ekiple buraya geldik ve kulübümüzün başarısı için hep beraber çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
"Evlat kontenjanından iki isim en zayıf halka"
Habere Git

Gostivar'dan teklif aldı

Fanatik'in haberine göre kariyerine birinci adam olarak devam etmek isteyen Selçuk Şahin, Kuzey Makedonya temsilcisi Gostivar'dan teklif aldı. 42 yaşındaki antrenör, Gostivar'da teknik direktör olmaya çok yakın.

Milli arada duyurulacak

Selçuk Şahin'in Gostivar ile anlaştığı belirtildi. Anlaşmanın milli arada açıklanması bekleniyor.

12 takımlı ligde 11'inci sıradalar

Kuzey Makedonya'nın Gostivar merkezli bir futbol kulübü olan FK Gostivar, Makedonya Birinci Ligi'nde mücadele ediyor. Takım, bu sezon oynadığı 9 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 7 puan topladı ve 12 takımlı ligde 11'inci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler