Sebastian Szymanski: ''Fenerbahçe camiası için büyük bir figürdü''

25.08.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 00:00

Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor'u kendi sahasında 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski, maçtan sonra açıklama yaptı. Detaylar...

Sebastian Szymanski: ''Fenerbahçe camiası için büyük bir figürdü''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski, Çaykur Rizespor galibiyetinden hemen sonra yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Fenerbahçe camiası için büyük bir figürdü''

Daum hakkında konuşan yıldız oyuncu, "Öncelikle cümlelerime Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum. Christoph Daum, Fenerbahçe camiası için büyük bir figürdü." dedi.

"Rizespor'u tanıyorduk''

Rize maçı hakkında konuşan Szymanski, "Rizespor'u tanıyorduk. Neler yapabileceklerini biliyorduk. Bizler de hafta boyunca buna göre çalıştık. Bugün saha içinde iyi bir iş çıkardık. Son almış olduğumuz talihsiz beraberlikten sonra bu galibiyet bizi çok mutlu etti." dedi.

''İsmail ve Fred'le aramızda iyi bir iletişim var''

Szymanski, açıklamasına devam ederken karşılaşma hakkında, "Bu her takımda böyledir. Uzun süre beraber oynayan oyuncular sahada daha iyi iletişim kurar ve bu da oyuna pozitif olarak yansır. Dolayısıyla bizim İsmail ve Fred'le aramızda iyi bir iletişim var. Bugün takım olarak gösterdiğimiz kolektif performans çok iyiydi. Oyunun başından sonuna kadar iyi bir oyun sergiledik. Takım olarak kazandık bunu. Mutlu bir şekilde evimize döneceğiz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler