Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, Dostları Tarafından Anıldı

13.08.2022 - 17:58 | Son Güncellenme: 13.08.2022 - 22:29

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, dostları tarafından unutulmadı. Efsane Başkan, 8. ölüm yıldönümünde anıldı. İşte detaylar...

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, Dostları Tarafından Anıldı

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Süleyman Seba’nın dostları efsane başkanı unutmadı. Onursal Başkanın sık sık gittiği Valideçeşme'deki Bordo Restaurant'ta buluşan dostları, 8. ölüm yıldönümünde Seba’yı yad etti.

Yemeğe, eski yöneticilerden Metin Keçeli, İsmail Ünal, Celal Soydan, Affan Keçeci, Faruk Öztürk, Divan Başkanı Tevfik Yamantürk, unutulmaz kadronun yıldız isimleri Metin Tekin ve Mehmet Özdilek katıldı.

Metin Keçeli: "İyi ki vardın"

Süleyman Seba'yı ananlar arasında yer alan Metin Keçeli, "Süleyman abi seninle çalışmak çok güzeldi. İyi ki vardın, iyi ki bize öğrettin bu işleri..." ifadelerini kullandı.

İsmail Ünal: "Sadece bir başkan değildi"

İsmail Ünal, "Söylem siyasi gibi olacak ama Süleyman abi sadece bir başkan değildi. Süleyman abi liderdi. Beşiktaş'ı bir okul gibi düşünecek olursak, Süleyman abi de o okulun başöğretmenidir Süleyman abidir." şeklinde konuştu.

Metin Tekin: "Onu hatırlamak çok önemli"

Metin Tekin, "Çok mütevazi bir yerde, semtte yaşamıştır. Böyle geldik, toplandık. Onu anıyoruz tabii her sene ama bizim için onu hatırlamak çok değerli, çok önemli."

Mehmet Özdilek: "Yıllar geçse de biz onu anmaya devam edeceğiz"

Mehmet Özdilek ise "Sadece bir başkan değildi, iyi bir liderdi. Yeri geldi bir baba oldu, yeri geldi bir arkadaş oldu. Sporun içinden gelmesi bu anlamda çok kıymetli. Ömrünün geçtiği yerdeyiz. Yıllar geçse de biz onu anmaya devam edeceğiz. Süleyman abiyi hiçbir zaman unutmayacağız."

Şifo Mehmet'ten esprili anı

Ayrıca Mehmet Özdilek ile Hikmet Çapanoğlu arasındaki esprili diyalog dikkat çekti. İkili arasında 1998/99 sezonunda Beşiktaş'ın Teknik Direktörü John Toshack'ın kadro tercihi konuşuldu.

O dönem Toshack, Şifo Mehmet yerine Hikmet Çağanoğlu ile sahaya çıkmayı tercih ediyordu. Bu durum karşısında Hikmet Çapanoğlu ile arasında geçen bir diyaloğu gülerek aktaran Mehmet Özdilek, Hikmet'in kendisine "Abi vallahi benim bir suçum yok. Bu adam oynatıyor beni." dediğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler