Scott McTominay için 20 milyon Euro'luk teklif! Transfer

01.08.2024 - 11:46 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 11:48

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında üst sıralarda yer alan Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay için 20 milyon Euro teklif edildi.

Scott McTominay için 20 milyon Euro'luk teklif! Transfer

Teknik direktör Okan Buruk liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da devam ediyor. İlk olarak hücumu Michy Batshuayi ile güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, savunmaya da Elias Jelert hamlesi yaptı.

Gözler orta sahada

Gözünü orta sahaya çeviren Galatasaray'da Wendel, Richard Rios, Morten Frendrup ve Scott McTominay isimleri gündeme geldi. Aslan, yıldız isimler için girişimlerini sürdürürken, McTominay transferi için Aslan'a rakip çıktı.

20 milyonluk teklif

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği isimlerden Scott McTominay için Premier Lig ekibi Fulham, Manchester United'a 20 milyon Euro'luk bonservis ücreti teklif etti.

ManU'nun talebi

Çıkan haberde Kırmızı Şeytanlar'ın, McTominay için gelen teklifi reddettiği ve 30 milyon Euro istediği aktarıldı. İki kulüp arasındaki transfer görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler