Schumacher: "F1'e kesinlikle hazır hissediyorum"

09.11.2020 - 10:09 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 10:09

Formula 1'in efsane pilotu Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher, babasının izinde. Mick Schumacher, 2021 Formula 1 sezonu için F1 pilotluğuna artık hazır olduğunu söylüyor.Schumacher, gelecek sezon hangi takımda yarışacak, gelişimi hakkında ne düşünüyor? İşte tüm detaylar...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher'in oğlu olan Mick Schumacher, 2021'de Formula 1'de olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Formula 2'de lider konumunda bulunan genç pilot, Almanya'nın en büyük haber portalı T-online'a geleceği ve kariyeri hakkında açıklamada bulundu.

T-online'a konuşan Genç pilot Mick Schumacher "Son yıllarda her zaman bir sürücü olarak kendimi geliştirmeye çalıştım ve gelişimimden şu anda gayet memnunum. İşte bu yüzden Formula 1 için kendimi kesinlikle hazır hissediyorum. Ekibimle birlikte sürekli olarak iyi sonuçlar elde ettiğimiz için de çok mutluyum." dedi.

Mick Schumacher geçen haftalarda yapılan Eifel GP'de ilk resmi antrenman seansına katılacaktı ancak sisli hava koşulları sebebiyle seans iptal edildi ve herhangi bir koşuya katılamadı.

Kariyerinin ilk resmi F1 senasını son anda kaçıran Schumacher, yarış öncesi edindiği tecrübe için mutlu olduğunu ifade etti.

Schumacher "Elbette, araba kullanabilseydim tercih ederdim, ancak genel olarak benim için çok olumlu bir hafta sonu olmuştu çünkü takımla çalışmak, toplantılar ve mühendislerle yapılan tartışmalar benim çok şey almamı sağladı” dedi.

2021 Formula 1 sezonu için Hass takımı Nikita Mazepin ve Mick Schumacher'le çalışmayı haftasonu açıklaması bekleniyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler