Schalke'den pandemi döneminde örnek davranış!

08.09.2020 - 11:42 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 11:45

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke 04, iç sahada oynayacağı ilk 2 maçın biletlerini sağlık çalışanlarına ve huzurevindeki bazı insanlara dağıtacağını açıkladı. Neden böyle bir karar aldılar?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Pandemi döneminde örnek ülke olarak gösterilen Almanya’da Schalke 04 kulübünden dikkat çeken bir açıklama geldi. İç sahadaki ilk iki maçına sadece 300 taraftar alabilecek olan Schalke, stada gelecek kişileri belirledi. O kişiler kimler olacak? İşte yanıtı...

Schalke ilk 2 iç saha maçını kiminle oynayacak?

Ligin ilk haftasında Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak Schalke, ilk iç saha maçını 26 Eylül’de sahasında Werder Bremen ile sonraki iç saha karşılaşmasını da 18 Ekim’de Leipzig ile oynayacak.

Hastanelerden ve huzurevlerinden insanlara jest

Schalke, Veltins Arena’daki bu maçlara 300 seyircinin alınabileceğini ve bu kişilerin hastanelerden ve huzurevlerinden insanlar olacağını duyurdu.

Jobst: ”Olağanüstü şeyler başaran insanlara teşekkür etmek istedik”

Schalke Pazarlama, Satış ve Yönetim Kurulu Üyesi Alexander Jobst, “Biz bir dayanışma örneği göstermek istiyoruz. Olağanüstü şeyler başaran sağlık çalışanlarına bu yolla bir teşekkür edebilmek çok önemli” ifadelerini kullandı.

Schalke çalışanları da unutulmadı

Öte yandan bazı biletlerin, Schalke çalışanlarına gideceği belirtildi. Bu arada yapılan açıklamada, “Özel ve bencil olmayan insanların” stada davet edileceği de vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler