Schalke'den Can Bozdoğan kararı!

18.10.2020 - 19:31 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 19:35

Can Bozdoğan, Schalke'den ayrılacak mı? İşte bu konuda Alman ekibi Schalke resmi bir açıklama yaptı. Can Bozdoğan ile kaç yılına kadar anlaşma sağlandı?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04, Can Bozdoğan ile ilgili kararını verdi. Türk kökenli Alman futbolcu Can Bozboğan, kariyerine Schalke'de devam edecek. Kaç yıllık anlaşma sağlandığını Schalke açıkladı.

Can Bozdoğan, 2024'e kadar Schalke'de

Transferde adı Tottenham ve Atletico Madrid ile anılan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Can Bozdoğan, 2024 yılına kadar Schalke'de kariyerine devam edecek. Union Berlin maçı öncesi bu gelişme Schalke'den de duyuruldu. Ayrıca Schalke'nin teknik direktörü Manuel Baum, futbolcu hakkında da konuştu.

Manuel Baum'dan Can Bozdoğan'a övgü

Schalke'nin teknik direktörü Manuel Baum, "Can'ı Schalke'ye transfer olmadan önce Almanya alt yaş takımlarından tanıyordum. İyi bir tekniğe, mükemmel bir oyun anlayışına sahip. Her zaman hedefe giden ve bu yolu kullanan bir oyuncu. Artık daha sıkı çalışması ve seçtiği yolda devam etmesi önemli" ifadelerini kullandı.

Can Bozdoğan kaç maçta oynadı?

Manuel Baum, Union Berlin maçında futbolcuyu ilk 11'de oynattı. Bozdoğan, 2019 yazında Köln'den geldi. Koronavirüs sebebiyle sezon iptal edilmeden önce U19 ekibinde 12 maçta 3 gol ve 3 asist üretti ve kaptanlık yaptı. Bu arada Schalke Spor ve İletişim Yönetim Kurulu Üyesi Jochen Schneider de Can'ın sözleşmenin uzatılmasının kulüp için güzel bir gelişme olduğunu ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler