Savunmaya Ömer Erdoğan kalkan oldu!

05.01.2023 - 14:36 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 16:19

Süper Lig lideri Galatasaray'a 2-1 kaybedilen maçta yenilen gollerde hata yapan iki stoper Uros Radakovic ve Nihad Mujakic'e teknik direktör Ömer Erdoğan'dan destek geldi.

Savunmaya Ömer Erdoğan kalkan oldu!

Nazım Türknas/ Ajansspor

Ankaragücü, Galatasaray deplasmanında iyi bir performans göstermesine karşın 2-1 yenilirken teknik direktör Ömer Erdoğan, iki savunmacı Nihad Mujakic ve Uros Radakovic'e sahip çıktı.

İyi oyun puan getirmedi

Ankaragücü, lider Galatasaray'dan deplasmanda puan çıkaramamanın üzüntüsünü yaşıyor. Çok iyi bir oyun ortaya koyan başkent takımı 1-0 öne geçmesine karşın sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Yenilen gollerde Radakovic ve Mujakic'in hatası var

Sarı lacivertliler in ilk yarıda yediği iki golde de savunmanın ortasında yer alan Boşnak Nihad Mujakic ve Sırp Uros Radakovic hata yaptı.

İlgini Çekebilir
Olay hakem kariyerini sonlandırdı!
Habere Git

Barış Alper Yılmaz'a kafa vurdurdular

İki savunmacı, Barış Alper Yılmaz'ın 16. dakikada attığı golde Miles Rachica'nın ortasını kesemedi. İki stoperin arasına giren Barış Alper Yılmaz kafa vuruşyla kaleci Bahadır Güngördü'yü avlamayı başardı.

Bafetimbi Gomis'e vuracak zaman tanıdılar

Radakovic ve Mujakic, 30. dakikadada Bafetimbi Gomis'e atılan uzun topu kesemedi. Gomis, arkası aldığı topta süre kaybetmesine rağmen dönerek vuruş fırsatı buldu ve topu ağlara gönderdi. 

Ömer Erdoğan'dan destek

Maçtan sonra eleştirilerin odağındaki iki stopere Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Ardoğan sahip çıktı. Erdoğan, Ajansspor'a yaptığı özel açıklamada "Savunma tandemini oluşturan Radakovic ve Mujakic stoper ikilisinin etkisiz ve yeteri kadar sert olmadıklarını yani yumuşak kaldıklarını düşünmüyorum. Bu maçta etkisiz ve kötü olabilirler ancak iyi oyuncular, ikisinden de çok memnunum" dedi.

İlgini Çekebilir
Derbi öncesi Joshua King'ten Okan Buruk'un sözlerine yanıt!
Habere Git

Radakovic ve Mujakic'in Galatasaray performansı

Radakovic ve Mujakic'in oluşturduğu savunma hattı Galatasaray karşısında toplamda 10 ikili mücadelenin 5’ini kazanabildi. 6 hava topunda 3’ünde başarılı oldu. İki stoper yalnızca 1 top kaptı. 

Skora katkı veremediler

Sezon başından beri Boşnak Nihad Mujakic 16, Sırp Uros Radakovic ise 11 maça ilk onbirde başladı. Bu iki futbolcu, şu ana kadar takımlarına herhangi gol ve asist katkısı yapamadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, transferi resmen duyurdu! İmzalar atıldı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler