Sauber Formula 1 takımında sıcak gelişme! Bottas ve Binotto bir araya geliyor...

30.08.2024 - 14:15 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 14:22

Formula 1 takımlarından Kick Sauber'in yöneticisi Binotto, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Valtteri Bottas ile görüşecek. İşte tüm detaylar.

Sauber Formula 1 takımında sıcak gelişme! Bottas ve Binotto bir araya geliyor...

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Kick Sauber, 2026 sezonunda AUDI ismi ile gridde yer alacak. AUDI Formula 1 takımının proje müdürü eski Ferrari takım patronu Mattia Binotto, bu hafta takımın pilotlarından Valtteri Bottas ile görüşme gerçekleştirecek.

Sözleşme görüşmesi yapacak

Parc Ferme Plus editörlerinden Umut Özden'in haberine göre Binotto, bu hafta sonu Valtteri Bottas ile bir araya gelecek ve sözleşme görüşmelerinde bulunacak. Tecrübeli pilotun sezon sonunda Kick Sauber ile sözleşmesi sona erecek.

Nico Hulkenberg Sauber'de

Sauber takımı, 2025 sezonu için Bottas & Zhou ikilisini ayırdı. Yeni sezon için Haas takımıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Nico Hulkenberg ile anlaşan Sauber, Alman pilotla çok yıllı sözleşme imzaladı.

Binotto Sauber garajına gelecek

İtalya'da düzenlenecek Monza GP için Sauber garajında olacak olan Binotto hakkında konuşan Bottas, "Yani bu çok iyi bir şey. Bu bana onunla bir kahve içme şansı da verecek. Önceki liderler hakkında gerçekten kötü bir şey söylemek istemiyorum ama yeniden yapılanma ve değişimin muhtemelen uzun vadede daha iyi olacağını hissediyorum. Elbette her şeyi zaman gösterecek. Mattia'ya güvenim tam. Bir takıma nasıl liderlik edeceğini biliyor. Bence son haftalarda takımın neye ihtiyaç duyduğu konusunda çok şey öğrendi. Şimdi ilk kez takıma katılacak ve nasıl çalıştığımızı gözlemleyecek. Eminim daha da çok şey öğrenecek" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler