Satış listesinden zirveye

21.11.2020 - 20:49 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 20:57

Sezon başı tranfer listesine konan ancak istediği teklifi alamadığı için Beşiktaş'ta kalan Kanadalı Cyle Larin , Başakşehir'e attığı golle takımın en golcü oyuncusu oldu. Peş peşe 4. Süper Lig maçında da ağları havalandıran ve 5 gole ulaşan Larin ile birlikte yine Beşiktaş'ın kaptanı Kanadalı Atiba oynadığı futbolla maça damga vurdu.

Satış listesinden zirveye

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Beşiktaş'ta önceki sezonlarda beklentileri karşılayamayan ve geçen sezonu Belçika'da kiralık geçiren Kanadalı futbolcu Cyle Larin, bu sezon öncesi de satılmak isteniyordu.

Süper Lig'de 5 gole ulaşan 25 yaşındaki Larin, PAOK ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında da takımının tek golünü atmıştı. Larin,  toplam 26 maçta 7 gol attığı 2018-19 sezonundaki performasını şimdiden yakalamaya çok yaklaştı. (LJAJİC HİÇ DEĞİŞMİYOR, ŞİMDİ DE ELİ CEBİNDE)

37'lik delikanlı Atiba!

Transferinde vatandaşı Larin'e kefil olan Beşiktaş'ta 37 yaşındaki Atiba Hutchinson da yıllanan şarap misali yine döktürüyor. Geldiği 2013 yılından bu yana vasatın altına düşmeyen Atiba, 37 yaşından gün aldığı halde takımı taşıyan isimlerin başında yer alıyor.

Medipol Başakşehir karşısında sahanın yıldızı olan Atiba, bir gol ve bir asistle damgasını vurdu. Atiba, böylece 8. lig maçında 2 gol ve 2 asiste ulaştı.

Siyah beyazlıların iki Kanadalı'sı; Atiba ve Larin, 7 lig maçında  7 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler