Diagne Golü Attı, Kamera Yerine Foto Muhabirine Koştu

18.01.2023 - 16:06 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 16:18

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir karşılaştı. Takımını öne geçiren golü atan Mbaye Diagne yanlış kişiye poz verdi.

Diagne Golü Attı, Kamera Yerine Foto Muhabirine Koştu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu heyecanı yaşanıyor. Avrupa'nın anahtarı olan bu kupayı kazanmak isteyen Fatih Karagümrük ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Karagümrük'ün formda golcüsü Mbaye Diagne, takımını öne geçiren golü kaydetti.

Perdeyi Diagne açtı

Mücadelenin 68. dakikasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Biraschi, vuruşunu yaptı. Kaleci Volkan Babacan, topu çıkardı. Dönen topu iyi takip eden Diagne, kale sahası ön çizgisinin birkaç adım gerisinden hafif sol çaprazdan sol ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu, yerdeki Volkan Babacan'ın sağından ağlara gönderdi.

Yanlış kameraya poz verdi

Attığı golden sonra saha kenarına gelen Mbaye Diagne, farklı objektife yöneldi. Gol sevincini izleyicilerle paylaşmak isteyen Diagne, maç kamerası yerine foto muhabire poz verdi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer teklifi! Fiorentina talip
Habere Git

Oyundan çıkarken tepki gösterdi

Mbaye Diagne, 77. dakikada yerini Kazım-Richards'a bıraktı. Golcü futbolcu kenara gelirken teknik heyete tepki gösterdi. Üzgün şekilde kulübeye yürüyen Diagne'yi teknik direktör Andrea Pirlo tebrik etti. Oyundan çıktıktan dakikalar sonra Diagne, teknik heyet ve sahadaki takım arkadaşları ile diyaloğuna devam etti.

Karagümrük gol sevincini 3 dakika yaşadı

Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir karşısında öne geçtiği maçta sadece 3 dakika sevinebildi. 71. dakikada Medipol Başakşehir, skoru eşitledi. Levent Mercan, topu kendi ağlarına gönderdi.

Sol kanatta topla buluşan Serdar Gürler, ortayı yaptı. Arka direkte bulunan Levent Mercan'ın göğsüne çarpan top, uzak köşeden filelere gitti.

İlgini Çekebilir
FIFA'dan Galatasaray'a mesaj: Transfer...
Habere Git

19 maçta 12 gol, 3 asist

Bu sezon Fatih Karagümrük forması ile 19 karşılaşmada görev alan Mbaye Diagne, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 31 yaşındaki santrfor, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler