Saran Group, 24. Atatürk Spor Salonu'nu İzmit'te Açıyor

15.03.2023 - 20:29 | Son Güncellenme: 15.03.2023 - 20:39

Saran Group, çocukların gelişimlerini desteklemek amacıyla spor salonları açmaya devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyacak olan spor salonunun açılışı yapılacak.

Saran Group, 24. Atatürk Spor Salonu'nu İzmit'te Açıyor

AJANSSPOR HABER

Türkiye'nin geleceği çocukların gelişimlerini desteklemeyi ve spor sevgisini aşılamayı amaçlayan Saran Group, 23 yıl önce başladığı sosyal sorumluluk projesine devam ediyor.

Saran Group, Türkiye’nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini daha ekliyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyan spor 24. spor salonunun İzmit'te açılacağı açıklandı.

Bilinçli ve sağlıklı bir nesil yetişmesine katkı sağlamak hedefiyle, eğitim ve spor alanlarında kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları yürüten Saran Group; geleceğin sporcularının yetişmesine destek olmaya devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda ilk spor salonunu 2000 yılında Hakkâri Çukurca’da açan Saran Group, 23 yıldır Anadolu’nun her bölgesinde spor salonları açarak Milli Eğitim Bakanlığı’na devrediyor.

"Türkiye'nin dört bir yanında spor salonları açmaya devam ediyoruz"

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, İzmit'te açılacak yeni Atatürk Spor Salonu hakkında bir açıklama yaptı. Sadettin Saran, açıklamaya "Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarla gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimini desteklemek, erken yaşlarda spor sevgisini aşılamak amacıyla 23 yıldır hiç ara vermeden Türkiye'nin dört bir yanında spor salonları açmaya devam ediyoruz" ifadeleri ile başladı.

Sadettin Saran, son olarak şunları kaydetti: "İzmit'te 24'üncüsünü açacağımız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıyacak olan spor salonumuzun açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız..."

Senin için hazırladığımız haberler