Daniel Santarelli'nin Eczacıbaşı Dynavit maçındaki hareketleri gündem oldu!

20.03.2024 - 22:04 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 22:34

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Eczacıbaşı Dynavit'i yenen Carraro Imoco takımında koç Daniel Santarelli'nin hareketleri gündem oldu. İşte detaylar.

Daniel Santarelli'nin Eczacıbaşı Dynavit maçındaki hareketleri gündem oldu!

AJANSSPOR-HABER

Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında konuk ettiği İtalya temsilcisi A. Carraro Imoco'ya 3-1 yenilerek elendi.

Santarelli'nin hareketi gündem oldu

İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano Antrenörü ve aynı zamanda da A Milli Kadın Voleybol takımımızı da çalıştıran Daniel Santarelli'nin takımının aldığı sayı sonrası Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı kenar yönetimine yaptığı hareketler sosyal medyada gündem oldu.

İşte Santarelli'nin o hareketi

İlgini Çekebilir
Santarelli'nin takımı Eczacıbaşı'nı kupanın dışına itti!
Habere Git

"Bu kızlarla gurur duymalıyız"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Daniel Santarelli, "Bu kızlarla gurur duymalıyız" ifadelerini kullandı.

Santarelli yaptığı hareket hakkında konuştu

Maçta yaptığı hareket ile ilgili konuşan Santarelli, "Çünkü hakem ile konuştuklarını gördüm. Bence bu doğru değil. Hakeme sadece kontrol etmesini söyledim, başka bir şey demedim sonra konuşmaya devam ettiler. Bence bu doğru bir hareket değil. 

"Çünkü haklı olduğumuz anlamına geliyor"

İtalya'da karşı taraf doğru bir hareket yapmadığında ve sonra bizim başımıza iyi bir olay geldiğinde "Sen (Aziz) Giovanni" deriz. "Sen (Aziz) Giovanni" bizim için çok önemli. Çünkü haklı olduğumuz anlamına geliyor" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler