Şanlıurfaspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile anlaşma sağladı

02.10.2023 - 15:32 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 15:34

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Teknik Direktör Zafer Turan’ın koltuğunu emanet edecek ismi buldu. Güneydoğu ekibi, İrfan Buz ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Şanlıurfaspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile anlaşma sağladı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’de şampiyon olarak Trendyol 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor, beklentilerin uzağında kalmasıyla birlikte Teknik Direktör Zafer Turan ile yollarını ayırdı. Önceki hafta oynanan Kocaelispor’a evinde 2-0 mağlup olmasının ardından Zafer Turan ile yollarını ayıran Şanlıurfaspor, Tuzlaspor mücadelesine Efe İnanç yönetiminde çıktı. 

Büyük ölçüde anlaşma sağlandı

5 haftadır galip gelemeyen ve son olarak Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan Sarı-Yeşilliler, arayışlarının sonuna geldi. Güneydoğu ekibinin İrfan Buz ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Henüz anlaşmanın resmiyet kazanmadığı 56 yaşındaki teknik adamın, yapılacak son görüşmelerin ardından pürüz çıkmaması halinde imza atacağı öğrenildi.

Son olarak Giresunspor’da çalıştı

Son olarak Giresunspor’da görev alan İrfan Buz, geçtiğimiz sezon sonunda Karadeniz ekibiyle yollarını ayırdı. Bu sezon herhangi bir takımda çalışmayan Buz, son görev yaptığı Giresunspor’da 5 maça çıkmış ve 2 puan ortalaması yakalamıştı. Buna rağmen Süper Lig’de kalamayan Giresunspor, küme düştü.

5 haftadır kazanamıyor

Sezona Altay ve Adanaspor galibiyetleriyle başlayan Şanlıurfaspor, son 5 haftada galip gelemedi. 5 haftada 3 puan alan Şanlıurfaspor; Boluspor, Erzurumspor ve Tuzlaspor ile berabere kalırken, Keçiörengücü ve Kocaelispor’a ise kaybetti. 7 maç sonunda 9 puan toplayan Urfa temsilcisi, 10’uncu basamakta yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler