Şanlıurfaspor, kaleci Aykut Özer’in transferini bitirmek üzere

09.01.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 13:56

Trendyol 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Amed SK’den deneyimli eldiven Aykut Özer’in transferini bitirmek üzere. Detaylar haberimizde...

Şanlıurfaspor, kaleci Aykut Özer’in transferini bitirmek üzere

Detaylar geliyor...

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Bu sezon yükseldiği Trendyol 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Güneydoğu ekibi, Amed SK’den kaleci Aykut Özer’in transferinde sona yaklaştı. Urfa ekibinin, son görüşmelerin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

İki kulüp pazarlık halinde

31 yaşındaki eldivenle prensip anlaşmasına varan Şanlıurfaspor’un, Amed SK ile görüşmeleri devam ediyor. Transferde küçük pürüzlerin kaldığı ve kulüplerin anlaşması halinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. 

Bonservis istiyor

Sezon başında Samsunspor’dan Amed SK’ye transfer olan Aykur Özer’in sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. 6 ay sonra serbest kalacak kaleci için bonservis beklentisi bulunan Diyarbakır ekibinin, transfer için onayı bekleniyor.

18 maçta 13 gol yedi

Alman ekibi Frankfurt’un altyapısından yetişen Aykut Özer; Karabükspor, Fortuna Sittard, Karagümrük, Samsunspor ve Amed Sk formalarını giydi. Bu sezon 18 maçta Amed SK kalesini koruyan deneyimli kaleci, 13 kez topu filelerinden çıkarırken, 7 maçta ise rakiplerine geçit vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler