Şanlıurfalı engelliler derbide galibiyet istiyor

14.10.2015 - 15:11 | Son Güncellenme: 14.10.2015 - 15:11

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, Ceylanpınar Engelliler karşısında derbi üstünlüklerini korumak istediklerini söyledi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, kentin bir diğer takımı Ceylanpınar Engelliler ekibiyle Pazar günü GAP Arena Spor Salonu'nda karşılaşacaklarını belirtti.

Geçen sezon play-off'larda Süper Lig'e çıkma şanslarını kaybettiklerini anımsatan Yıldırım, sezona galibiyetle başlamak istediklerini vurguladı.

Yıldırım, Ceylanpınar ekibiyle oynadıkları 2 maçı da kazandıklarına dikkati çekerek, "Bu sezon kentten mutlaka bir takım Süper Lig'e çıkacak. Sezona iyi hazırlandık ve çok daha iyi bir performans sergileyeceğiz. Ceylanpınar oldukça güçlü bir ekip. İki takım da hedefine ulaşmak için mücadele edecek. Biz veya rakibimiz sonuca sevinse de kazanan Şanlıurfa olacak. Önemli olan dostluktur. Rakip karşısındaki derbi üstünlüğümüzü korumak istiyoruz'' diye konuştu.

-  Ceylanpınar Engelliler de iddialı
Ceylanpınar Engelliler'in antrenörü Metin İdoğ da sezonun açılışını hem derbi hem de zor bir deplasmanla yapacaklarını kaydetti.

Şanlıurfa derbisini bu defa kazanacaklarını vurgulayan İdoğ, "Seyir zevki güzel bir maç olmasını istiyoruz. Maçın galibi ve kazananı Şanlıurfa olacak. Galip gelerek lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler