Sanal zafer sonrası bayrak astılar!

20.04.2020 - 18:13 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 18:14

Koronavirüsü sebebiyle sezonu geç açmaya karar veren ve sezonun ilk 9 yarışını erteleyen Formula 1 yönetimi, salgın günlerinde Formula 1'i özleyen izleyicilerini unutmadı. Çoğu aktif ve geçmiş dönemlerde yarışan pilotları bir araya getirerek sanal yarış etkinlikleri düzenleyen Formula 1 yönetimi, bu sayede hem izleyicilerini eğlendiriyor, hem de pilotların Twitch kanalları üzerinden bağış toplanmasına yardımcı oluyor.

Dün akşam düzenlenen Çin Grand Prix’sine Charles Leclerc, George Russell, Antonio Giovinazzi, Lando Norris, Alex Albon ve Nicholas Latifi gibi Formula 1 pilotları katılırken, yarışa bazı sürpriz isimlerde katılmıştı. Real Madrid’in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois ve Lazio'nun gol kralı forveti Ciro Immobile'de yarışa katılacak isimler arasında yer alırken, sanal yarışı kazanan isim Ferrari'nin genç pilotu Charles Leclerc oldu.

"Bayrak asma geleneği devam etti..."

Ancak yarış sonrası Ferrari yönetimi ilginç bir harekette bulundu. İtalyan firma, kazanılan Formula 1 yarışları sonrasında Maranello'da bulunan fabrikasının girişine bayrak asma geleneğini devam ettirdi. Charles Leclerc'in sanal Çin yarışını kazanmasının ardından Ferrari yönetimi, fabrikanın girişine bayrak asmayı ihmal etmedi.

AJANSSPOR-DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler