Samuel Eto'o'dan şok sözler: "Ölse de umrumda değil"

31.05.2022 - 16:54 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 17:00

Kızı için nafaka ödemeyi reddeden bir dönem Türkiye'de de top koşturan Samuel Eto'o'dan dan şaşkınlık yaratan bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Samuel Eto'o'dan şok sözler: "Ölse de umrumda değil"

Erika Eto'o do Rosario resmi kayıtlara göre Kamerunlu eski futbolcunun kızı. Fakat Eto'o çocuğuna karşı yasal yükümlülüklerinin hiçbirini yerine getirmiyor. Babasının Eto'o olduğunu dört yıl önce kanıtlayan Erika, aradan geçen sürede yaşananların ardından yeni bir hukuk mücadelesi başlattı.

Mahkeme kararına rağmen nafaka ödemedi

Goal.com'un El Mundo'dan derleriği habere göre; mahkeme Eto'o'nun Erika ve annesine ayda 1400 euro ödemesi gerektiğine karar vermişti. Ancak Eto'o şu ana kadar hiçbir ödeme yapmadı ve ödenmemiş nafakaların toplam miktarı 40 bin euro'ya yaklaştı.

"Bize hiçbir şey vermedi"

Anne Adileusa 'Dee Dee' do Rosario, La Vanguardia'ya yaptığı açıklamada Eto'o'dan talep ettiği her şeyi kızı için istediğini vurgulayarak, "Bize hiçbir şey vermedi. Bu çocuğa doğduğu günden beri bir şeker bile almadı. Koca bir sıfır. Mahkeme kararı bile işe yaramadı. Kızım babasız büyüdü ve bu konuda çok üzgün, çünkü Eto'o ona kendisiyle tanışma şansı bile vermedi." dedi.

İlgini Çekebilir
Samuel Eto'o 22 yaşındaki kadının babası ilan edildi
Habere Git

"Annesinin de çocuğun da ölmesi umrumda değil"

Öfkeli anne geçmişte yaşadıkları üzücü bir olaydan da bahsetti. Erika'nın üç buçuk yaşındayken bir ameliyat geçirmek zorunda kaldığını ve bir böbreğinin alındığı söyleyen Adileusa, Eto'o'nun buna da kayıtsız kaldığını itiraf etti.

 

"Doktorların ebeveynlerin hastalık geçmişini öğrenmesi gerekiyordu. Kızım üç buçuk yaşındaydı. Ortak bir arkadaşımızdan ona ulaşmasını istediğimde aldığım cevap beni yıktı. Bak Dee Dee, ona geçen sefer söylediğimde 'annesinin de çocuğun da ölmesi umrumda değil, beni rahat bırakın' dedi."

Mahkemelik olduğu iki çocuğu daha var

Erika Eto'o, Kamerunlu eski futbolcunun tek çocuğu değil. Eto'o'nun Mallorca'dayken tanıştığı Anna Barranca isimli kadından bir kızı bulunuyor. 

Mallorca Mahkemesi 2004'te Eto'o'yu nafaka ödemeye mecbur kılmıştı. Fakat ödemelerin aksaması nedeniyle Annie ve annesi Anna 2019'da ve 2020'de iki kez mahkemeye başvurdu.

Buna ek olarak, Eto'o'nun bir diğer çocuğunun annesi Maria Angeles Pineda da 2018'de 16400 euroluk ödenmemiş nafaka için hukuk yoluna gitmişti.

Senin için hazırladığımız haberler