Samu Saiz, Eyüpspor’a transfer oldu!

16.01.2024 - 14:09 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 14:14

Transfer haberleri. TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor, Süper Lig'de Sivasspor'da oynayan tecrübeli hücum oyuncusu Samu Saiz'ı 2.5 yıllığına kadrosuna kattı.

Samu Saiz, Eyüpspor’a transfer oldu!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Süper Lig'de Sivasspor'da oynayan tecrübeli hücum oyuncusu Samu Saiz'ı 2.5 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Sözleşme 2.5 yıl

Kulüpten yapılan açıklamada, "Eyüpspor’umuz, Sivasspor'dan tecrübeli hücum oyuncusu Samu Saiz'ı 2.5 yıllığına kadrosuna kattı. Samu Saiz'e 'hoş geldin' diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İmza töreninde konuşan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Öncelikle Samuel Saiz transferinin gerçekleşmesinde bize yardımcı olan Sivasspor Kulübü Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’a ve Başkan Vekili Sayın Bahattin Eken’e teşekkür ederiz. 

İlgini Çekebilir
Samu Saiz'den Eyüpspor ve Galatasaray açıklaması
Habere Git

"Fatih Kulaksız: "Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum"

Samuel Saiz, Avrupa'da ve Türkiye Süper Ligi'nde kendisini kanıtlamış, önemli bir futbolcu. Şampiyonluk yolunda bize ciddi katkı vereceğine inanıyorum. Saiz'i bu akşam Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçına yetiştirdik, inşallah kadroda olacak. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Samu Saiz: "Eyüpspor camiasına gelmekten dolayı gurur duyuyorum"

Samu Saiz ise, "Eyüpspor camiasına gelmekten dolayı gurur duyuyorum. Buradaki hedeflerimiz büyük. Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve bu aileye gerek saha içinde gerekse saha dışında layık olmaya calışacağım. 

Sivasspor'a bana verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Bu transferde emeği geçen Başkanımız Murat Özkaya ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız'a ayrıca teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın görüştüğü 10 numara belli oldu!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Sivasspor ile 18 maça çıkan İspanyol oyuncu 5 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler