Samsunspor’un Flavien Tait'e ödeyeceği para belli oldu

04.09.2023 - 13:56 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 18:11

Fransız ekibi Rennes’in orta saha oyuncusu Flavien Tait ile anlaşma sağlayan ve futbolcuyu Türkiye’ye davet eden Samsunspor’un ödeyeceği ücret de belli oldu.

Samsunspor’un Flavien Tait'e ödeyeceği para belli oldu

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig’de çıktığı 3 maçta sadece 1 puan alan Samsunspor’da yeniden transfer için vites yükseltildi. 15 Eylül’de sona erecek transfer sezonu için üst üste anlaşmalar sağlayan Samsunspor, son olarak Fransız ekibi Rennes’de forma giyen Flavien Tait ile el sıkıştı.

Türkiye'ye davet edildi

30 yaşındaki futbolcuyu resmi imza için Türkiye’ye davet eden Karadeniz ekibi, sağlık kontrolünün ardından transferi tamamlamayı hedefliyor.

900 bin Euro alacak

Deneyimli futbolcuyla 3 yıllık anlaşmaya varan Kırmızı-Beyazlıların ödeyeceği ücret de belli oldu. Karadeniz temsilcisinin başarılı orta sahaya yıllık 900 bin Euro ödeme yapacağı öğrenildi.

9 milyon Euro bonservis bedeli ödendi

Kariyerinde ilk kez Fransa dışında mücadele verecek Tait, Rennes’den önce Châteauroux ve Angers formalarını giydi. Başarılı futbolcu, 2019-2020 sezonu öncesinde Angers’ten 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rennes’e transfer olmuştu.

Bu sezon süre alamadı

Bu sezon Rennes formasıyla süre alamayan Tait, geçen sezon toplamda 38 maça çıktı. 

Ligue 1’de 30 maçta görev alan Tait, 2 gol ve 2 asist ile 4 kez skor katkısı koydu.

Başkan açıkladı

Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: Rennes'den Flavien Tait ile 3 yıllık anlaşma sağladık. Oyuncunun transferi bonservisiyle gerçekleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler