TFF 1. Lig'in Golcüsü Ahmet Sagat Yurt Dışına mı Transfer Oluyor?

03.07.2023 - 10:53 | Son Güncellenme: 03.07.2023 - 12:35

Menemenspor'da yıldızını parlatan ama geçen sezon transfer olduğu Samsunspor’da fazla forma şansı bulamayan Ahmet Sagat’a yurt dışı yolu gözüktü! Detaylar.

TFF 1. Lig'in Golcüsü Ahmet Sagat Yurt Dışına mı Transfer Oluyor?

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

İki sezon önce Menemenspor formasıyla TFF 1. Lig'in gol krallığı yarışının en önemli isimlerinden olan ancak geçen sezon transfer olduğu Samsunspor’da fazla forma şansı bulamayan Ahmet Sagat'a yurtdışı yolu gözüktü!

Futbol kariyerinin son 2 sezonunu Türkiye'de TFF 1. Lig'de sürdüren Almanya doğumlu forvet oyuncusu Ahmet Sagat’a yurt içindeki taliplileri kadar yurt dışından da ciddi teklifler gelmeye başladığı öğrenildi.

KV Mechelen ve Karabağ'dan Samsunspor'a resmi teklif

Belçika Jupiler Pro League ekiplerinden KV Mechelen ile Azerbaycan Premier Lig şampiyonu Karabağ’ın Samsunspor’a resmi teklifte bulunduğu ve özellikle Karabağ ekibinin oyuncuda oldukça ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında.

İlgini Çekebilir
Samsunspor, ikinci transferini resmen açıkladı!
Habere Git

Hüseyin Eroğlu transfere izin verdi

27 yaşındaki oyuncunun, gol vuruşlarında her iki ayağını da iyi kullanabilmesi ve fizik gücü sebebiyle kulüplerin dikkatini çektiği, teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun da bu transfere izin verdiği belirtildi.

Menemen'in yıldızı, Samsun'da tutmadı

Ahmet Sagat, Menemenspor’da 35 maçta ilk 11'de yer almış, 17 gol ve 4 asist ile takımına büyük katkı yapmıştı. Golcü oyuncu, geride bıraktığımız sezon transfer olduğu Samsunspor'da ise sadece 7 kez ilk 11’de görev yaptı. Ahmet Sagat, Kırmızı-Beyazlılar'da 9 gol 3 asistlik performansı ile beklentilerin altında kaldı.

Samsunspor Süper Lig'de mücadele edecek

Spor Toto 1. Lig'de çıktığı 36 maçın 23'ünü kazanan Samsunspor, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 78 puan topladı. Ligi zirvede tamamlayan Kırmızı-beyazlı takım, şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler