Samsunspor ve Antalyaspor'dan Stef Peeters'a Transfer Kancası

03.08.2023 - 10:14 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 10:18

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor ve Samsunspor’un Belçikalı orta saha oyuncusu Stef Peeters ile ilgilendiği iddia edildi. İşte tüm detaylar...

Samsunspor ve Antalyaspor'dan Stef Peeters'a Transfer Kancası

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Samsunspor, aynı isim için karşı karşıya geldi. Türk ekiplerinin, son olarak Belçika’da Eupen forması giyen Stef Peeters’a resmi transfer teklifi sunduğu öne sürüldü.

Belçika’dan ayrılmak istemiyor

Voetbal Nieuws internet sitesinde yer alan habere göre; 31 yaşındaki futbolcuya Türkiye’den Antalyaspor ve Samsunspor da talip oldu. Her iki takımın da transfer listesinde yer alan deneyimli futbolcunun ise Belçika’dan ayrılmak istemediği öne sürüldü. 

Belçika ekiplerine de ret

Deneyimli orta saha oyuncusunun teklifini reddettiği temsilciler, Antalyaspor ve Samsunspor’la da sınırlı değil. Belçika ekiplerinden KV Kortrijk ve KVC Westerlo’yu da reddettiği ifade edilen Peeters’ın futbol hayatına Belçika’dan başka bir ekipte devam etmek istediği vurgulandı. 

İlgini Çekebilir
Samsunspor, Bodrumspor’u gole boğdu
Habere Git

Bonservisini eline aldı

Kariyerinde Belçika, Hollanda ve Fransa’da forma giyen Stef Peeters, son 3 sezonda Eupen adına mücadele etti. Sözleşmesini tamamlamasının ardından serbest durumda kalan başarılı futbolcu, geçen sezon 31 maçta 7 gol ve 7 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler