Samsunspor Transferde Gaz Kesmiyor! Özbek Oyuncu İle Anlaşma Sağlandı

24.08.2023 - 19:22 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 09:16

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor transferlere devam ediyor. Karadeniz ekibi Rusya Ligi'nden bir yıldızla anlaştı. İşte detaylar...

Samsunspor Transferde Gaz Kesmiyor! Özbek Oyuncu İle Anlaşma Sağlandı

Salim Manav-AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Yılport Samsunspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz ekibi Rusya Ligi'nde Nizhy Novgorod forması giyen 22 yaşındaki Özbek sol bek Ibrokhimkhalil Yuldoshev ve kulübü ile anlaşma sağladı.

Geçen sezon 28 maça çıktı

 Ibrokhimkhalil Yuldoshev geçtiğimiz sezon Nizhy Novgorod forması ile Rusya Premier League'de toplam 28 maça çıkarken; 1 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

Türk statüsünde oynayacak

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Türk kökenli ülkerlerden; Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan gibi ülkelerden bir oyuncunun takımların ilk 11'inde yer alması durumunda yabancı sayılmayacağını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! 2. Lig'e kiralık gitti
Habere Git

17 kez milli oldu

Henüz 22 yaşındaki sol bek ülkesi Özbekistan'ın milli takım formasını 17 kez sırtına geçirirken, 1 defa da gol sevinci yaşadı.

Bonservis bedeli belli oldu

Samsunspor, başarılı oyuncu için 550 bin Euro bonservis bedeli ödeme yapacak. Ayrıca oyuncunun maaşı 225 bin Euro olacak.

Senin için hazırladığımız haberler